Western Digital NAS Server Recovery

Western Digital NAS Server Recovery door Attingo

Kunt u niet meer bij uw data op een Western Digital NAS Server? Dan kan een NAS Recovery voor u uitkomst bieden. Na een Western Digital NAS Server Recovery kunt u snel weer over uw data beschikken.

western digital nas server

RAID Recovery op Western Digital NAS Server

Steeds vaker worden NAS-netwerkopslagsystemen gebruikt voor de eindopslag van uiterst belangrijke en onvervangbare gegevens. Western Digital NAS-servers zijn echter ook niet immuun voor gegevensverlies, zelfs niet als door het inzetten van meerdere in het RAID-systeem opgenomen vaste schijven er een hogere betrouwbaarheid ontstaat. Als op enkele van de ingebouwde en gebruikte vaste schijven storingen ontstaan of als de controller uitvalt, kan dit leiden tot gegevensverlies. Dit betekent echter niet dat er op Western Digital NAS-systemen geen gegevens meer kunnen worden hersteld.

Door jarenlange specialisatie in het herstellen van gegevens op RAID-systemen beschikken onze technici over uitgebreide expertise en beschikt de organisatie over de nieuwste bevindingen en resultaten wat gegevensherstel op Western Digital Network-opslagsystemen betreft.

Volledig onafhankelijk van het opslagvolume van de gebruikte gegevensdragers en het aantal gegevensdragers kunnen onze technici bijna altijd alle verloren gegevens op Western Digital NAS-systemen herstellen. Zoals bij elk gegevensherstel is succesvol gegevensherstel o.a. afhankelijk van het aantal al uitgevoerde reddingspogingen. Elke eerder uitgevoerde reddingspoging kan negatieve invloed hebben op het succespercentage van gegevensherstel en het herstel van gegevens bemoeilijken.

Zo voorkomt u verdere schade aan Western Digital NAS-systemen

  • Start het systeem niet opnieuw op, gebruik de rebuild-optie niet of voer chkdsk of soortgelijke ingrepen niet uit om verder verlies van gegevens te voorkomen.
  • Installeer geen nieuwe programma’s (bijvoorbeeld gegevensherstelsoftware) en sla geen nieuwe gegevens op. Verloren gegevens kunnen hierdoor permanent verwijderd worden en het gegevensherstelproces kan negatief beïnvloed worden.
  • Schakel de NAS uit en haal de stekker van de voedingskabel uit het stopcontact om verder verlies van gegevens te voorkomen. Verwijder de gegevensdragers uit het Western Digital NAS-systeem en plaats een genummerd label op de gegevensdragers dat in overeenstemming is met hun positie in het systeem.

Western Digital NAS Recovery en analyse

Wij zorgen voor uw uitgevallen server, vanaf het moment van het ophalen van de vaste schijf en het herstellen van de gegevens tot de levering van uw herstelde gegevens. Voor spoedeisende gevallen staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Als u onmiddellijk hulp nodig hebt, bieden we noodherstel van gegevens aan.

Overzicht van ondersteunde Western Digital modellen

De technici van Attingo voeren voortdurend met succes gegevensherstelbewerkingen op Western Digital NAS Servers en andere merken NAS server uit. In noodgevallen kunnen we uw gegevens 24 uur per dag en 7 dagen per week herstellen – ook in weekeinden en op feestdagen. Overzicht van de meest voorkomende Western Digital modellen:

   

Western Digital My Book Live Recovery

WDBACG0010HCH-EESN
WDBACG0020HCH-EESN
WDBACG0030HCH-EESN

 

Western Digital My Book World Edition Recovery

WDH1NC5000E
WDH1NC10000E
WDH1NC15000E
WDH1NC20000E
WDH2NC40000

Western Digital My Book Live Duo Recovery

WDBVHT0060JCH-EESN WDBVHT0040JCH-EESN

Western Digital Share Space Recovery

WDA4NC20000 WDA4NC40000

 

   

Wilt u meer informatie over een Western Digital NAS Server Recovery?

Bij Attingo Datarecovery Nederland bent u aan het goede adres. Neem telefonisch contact met ons op, of vul vrijblijvend de data recovery informatieaanvraag in.