Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Virtuele machine dataherstel

Informatie aanvragen

Virtuele Machine is een computerbestand of installatiekopie

Virtuele Machine dataherstel afbeelding
Virtuele machine dataherstel: Kun je niet meer bij jouw data op een zogeheten virtuele machine?
Allereerst goed om te weten; wat is een virtuele machine nou eigenlijk? Een virtuele machine is een computerbestand ofwel een installatiekopie die een computer nabootst.
Er is op een andere manier een computer gemaakt binnen een andere computer. Door het virtuele aspect zal de eindgebruiker geen andere ervaring hebben als met het gebruiken van de computer. De virtuele machine is wel afgezonderd van de rest van het systeem. Het voordeel hiervan is dat de gebruikte software niet terecht kan komen op de rest van het systeem. Het perfecte omgeving om bijvoorbeeld nieuwe programma versies te testen.

Dataherstel Virtuele Machine

Je hebt maar één kans om de verloren gegevens van een virtuele machine te herstellen. Verstandig is om die kans te geven aan onze specialisten.
Want waarom zou je onnodig risico nemen als de oplossing met de meeste kans van slagen bij Attingo Data Recovery ligt.
Het spreekt voor zich dat dataherstel voor virtuele machines complexer is. Onze experts in dataherstel virtuele machine kunnen gelukkig uitkomst bieden.
Virtuele Machine Recovery vereist diepgaande kennis van onder andere:

 • Hostbesturingssystemen

 • Logisch volumebeheer

 • Hostbestandssystemen

 • Gastbesturingssystemen

 • Bestandssystemen

Ons hoge slagingspercentage is met name te danken aan de continue werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor zijn en blijven onze medewerkers specialisten op het gebied van Data Recovery en het herstellen van gegevens.

Herstel van virtuele platforms

Onze eerste diagnose is altijd gratis! Wat wij jou nu al aan kunnen bieden, al voordat je contact opneemt met ons, zijn de volgende gratis tips.

 • Gebruik geen gratis downloadbare software

  Er is namelijk een kans dat je (onbedoeld) een virus binnenhaalt

 • De virtuele machine niet opnieuw gebruiken voor opslag

  Plaats zeker geen nieuwe bestanden voordat alles is hersteld

 • Verplaats de beschikbare gegevens naar een ander systeem

 • Zorg dat er een plan beschikbaar is

  Als er een stappenplan beschikbaar is in geval van data verlies, is iedereen op de hoogte van de procedure, zodat er geen misverstanden ontstaan. Zorg ervoor dat de contactgegevens van Attingo Data Recovery beschikbaar is voor medewerkers, hierdoor kan er direct contact opgenomen worden.

Hulp nodig bij dataherstel van een virtuele machine?

Ondanks alle kennis die je wellicht in huis hebt, weet dat het verlies van data vaak een menselijke fout is die. Deze kan ontstaan door drukte, stress of onwetendheid. Probeer het niet zelf op te lossen en loop geen extra risico. Bel ons gerust voor een eerste advies, het is gratis en wij helpen jou de verloren data terug te krijgen. Je kunt via ons contactformulier alvast een bericht sturen, wij nemen dan snel contact met jou op. Bellen mag ook op 0252 621 625, ook in het weekend en 24 uur per dag voor spoedgevallen. Wij helpen iedereen met het herstellen van data door middel van data herstel. Ons slagingspercentage is maar liefst ruim 95%.