Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Asustor NAS Recovery

Informatie aanvragen

asustor as 604t server nas recovery

Asustor NAS data recovery service door Attingo

RAID Recovery van een Asustor NAS

Als op Asustor NAS-systemen gegevens moeten worden hersteld, door middel van een NAS data recovery, kan vrijwel altijd alle data worden hersteld door middel van een Asustor NAS Recovery. Asustor NAS-systemen worden steeds vaker gebruikt in SoHo-omgevingen (Small Office Home Office) en worden zowel voor de verwerking en eindopslag van belangrijke gegevens gebruikt. De veiligheid van NAS-apparaten met RAID-configuraties is meestal echter verraderlijk. In veel gevallen is gegevensherstel op Asustor NAS-apparaten onontbeerlijk en noodzakelijk. Hierbij speelt de fabrikant van het apparaat geen rol. In het algemeen zijn de in Asustor NAS-systemen ingebouwde gegevensdragers als gevolg van een fysieke beschadiging verantwoordelijk voor het instellen van een dergelijke functie. Afhankelijk van het geconfigureerde RAID-niveau kan dit het hele netwerk beïnvloeden en kan hierdoor het hele Asustor NAS-systeem uitvallen.

Attingo redt regelmatig verloren gegevens/bestanden van NAS-systemen, ongeacht de geconfigureerde RAID, het aantal en de capaciteit van de gebruikte vaste schijven of het bestandssysteem. In geval van gegevensverlies is Attingo uw partner voor gegevensherstel. Door jarenlang onderzoek en ontwikkeling heeft Attingo zich gespecialiseerd in het herstellen van zeer complexe RAID-systemen. Attingo gebruikt deze expertise ook met succes bij het herstellen van gegevens op Asustor NAS-systemen. De techici van Attingo hebben door de jaren heen ruime ervaring opgebouwd met het herstellen van verloren gegevens op Asustor NAS-apparaten. Net zoals bij servers en afzonderlijke vaste schijven, hangt de kans op een succesvolle datarecovery altijd af van de vraag of er al eerdere (niet-succescolle) reddingspogingen zijn ondernomen door derden. Indien dit het geval is, kan dit de datarecovery aanzienlijk compliceren, zo niet onmogelijk maken.

Tips om verder dataverlies op Asustor NAS Server te voorkomen

  • Minder is meer: start het systeem niet opnieuw op, voer geen rebuild of schakel de chkdsk-functie niet uit.
  • Installeer geen nieuwe software en sla geen gegevens meer op het NAS-systeem op. Dit kan een enorme invloed hebben op het gegevensherstel,
    in het ergste geval kunt u geen gegevens meer herstellen.
  • Verwijder de vaste schijf uit het Asustor NAS-systeem en plaats genummerde labels op de gegevensdrager en de bijbehorende sleufpositie.
  • Start het systeem niet opnieuw op of voer geen rebuild uit. In het ergste geval kan dit tot verdere schade leiden.
  • Geef de exacte modelnaam van het NAS-systeem, de capaciteit van de gebruikte vaste schijven en de configuratie van het Asustor NAS-systeem door.

Gegevensherstel – Analyse, werkwijze en kosten

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen voor jouw uitgevallen server, vanaf het moment van het ophalen van de vaste schijf tot de levering van de herstelde gegevens. Voor spoedeisende gevallen staan we 24/7 klaar om jouw vragen te beantwoorden en je NAS-systeem te herstellen. Als je onmiddellijk hulp nodig hebt, bieden we noodherstel van gegevens aan. De kosten voor gegevensherstel zijn afhankelijk van veel factoren en laat zich niet 1-2-3 kwantificeren:

  • De omvang van de schade
  • het aantal gegevensdragers
  • en ook het RAID-niveau van netwerksystemen

zijn factoren die van invloed zijn op de kosten voor gegevensherstel.

Overzicht van ondersteunde Asustor modellen voor data recovery

De de technici van Attingo Datarecovery hebben ruime ervaring met data recovery van onder meer de volgende Asustor NAS-servers en modellen:

Asustor NAS
Asustor AS-602T Asustor AS-604RS
Asustor AS-604T Asustor AS-604RD
Asustor AS-606T Asustor AS-609RS
Asustor AS-608T Asustor AS-609RD

Wil je meer informatie over een Asustor NAS recovery?

Bij Attingo Datarecovery Nederland ben je aan het goede adres voor een Asustor NAS Recovery.
Neem daarom nu contact met ons op en vul, uiteraard geheel vrijblijvend, ons contactformulier in.