Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Telefoon herstel

Informatie aanvragen

Telefoon herstel nodig?

Is jouw smartphone kapot? Start je telefoon niet meer op of is de telefoon door brand, waterschade of een ongeluk niet meer toegankelijk? Heb je belangrijke gegevens op de telefoon staan die je graag terug wilt? In veel gevallen kunnen wij bij Attingo Datarecovery de gegevens nog geheel of gedeeltelijk veiligstellen en halen wij jouw data terug!

Telefoon herstel afbeelding

Ons advies als je telefoon kapot is

Wat er ook met je telefoon is gebeurd, wat je zeker niet moet doen is de telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen! Wij werken met een aantal speciaal ontwikkelde technieken waardoor wij veel data weer terug kunnen krijgen. Alle gegevens worden in vertrouwen en snel door ons behandeld in onze laboratoria.

Conserveren, demonteren, drogen en ultrasoon reinigen

Heeft jouw telefoon bijvoorbeeld langere tijd in het water gelegen of in een brand terechtgekomen, dan kunnen wij door middel van conservatie jouw data terugkrijgen. Deze conservatie bestaat uit het demonteren en het ultrasoon reinigen van de telefoon. Vervolgens wordt de smartphone uitgebreid gedroogd. Het drogingsproces is extreem belangrijk om alle kleine delen die voorzien zijn van data te kunnen bereiken. Dit is een technische en unieke manier van telefoon herstel, waar zorgvuldigheid belangrijk is.

Transplantatie als de printplaat beschadigd is

Is de printplaat van jouw smartphone beschadigd? Bijvoorbeeld doordat de telefoon gebroken is, is de schade groot. In veel gevallen is het dan nog mogelijk om een transplantatie uit te voeren. De gegevens worden dan overgezet naar een zogenoemde donor telefoon om zo te proberen toegang te krijgen tot de data.

Geheugenchip uitlezen

Indien nodig wordt de geheugenchip van de telefoon door middel van een computergestuurd hybride re-work station los gesoldeerd van de printplaat. Daarna kan de geheugenchip uitgelezen worden.

Data kopiëren van geheugenchip

Voor het veiligstellen van data maken wij ook gebruik van In System Programming (ISP/JTAG). Hierbij wordt contact gelegd met verschillende punten op printplaat en kan op die manier de data van de geheugenchip worden gekopieerd. Deze methode heeft soms de voorkeur omdat de handelingen niet destructief van aard zijn.

Wij zijn er voor jou bij telefoon herstel

Je hele leven staat op je telefoon! Niets is zo vervelend als die gegevens kwijtraken. Kun je een telefoon niet meer aan de praat krijgen en heb je de gegevens die erop zijn opgeslagen nodig? Neem snel contact met ons op om alle data veilig te stellen. Met de meest moderne technieken en onze uitgebreide ervaring helpen wij je graag om jouw data terug te krijgen. Ons contactformulier is altijd beschikbaar zodat je al jouw vragen kunt stellen, wij nemen binnen een aantal uren contact met je op. Ben je niet zo’n schrijver en heb je liever persoonlijk contact? Ook telefonisch zijn wij 24/7 bereikbaar op het telefoonnummer: 0252 62 16 25.