Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Testimonials – reviews

Informatie aanvragen

Ervaringen met Attingo

Attingo Datarecovery Team afbeelding

Hier vind je een aantal klantervaringen (Google reviews) met Attingo Datarecovery.

Wij zijn erg benieuwd naar hoe je onze service hebt ervaren en we zouden het zeer op prijs stellen als je een review zou willen schrijven.
Ben je tevreden over de service van Attingo? Beveel ons dan aan en schrijf een review.
Alvast bedankt voor je tijd!

Attingo Datarecovery Nieuw-Vennep

Attingo Datarecovery
4.8
Gebaseerd op 66 beoordelingen
powered by Google
Jeanine Simons
Jeanine Simons
11:46 09 Mar 23
Geweldig bedrijf verdienen een dikke 10, fijne service zowel voor als na, aardig team, duidelijke uitleg. Kortom toppers daar. !!!!
Hans Gradussen
Hans Gradussen
20:16 09 Jan 23
Bedankt voor jullie prettige ondersteuning, het is niet te sommeren hoeveel uur er verloren waren gegaan als de data niet door jullie gerecoverd zou zijn.
Natasha Schuitemaker
Natasha Schuitemaker
20:08 02 Jan 23
Wat is dit een super bedrijf zeg. Tot 2x aan toe hebben ze me nu "gered". Hele vriendelijke en duidelijke uitleg. Je krijgt vooraf een prijsopgave wat het zou kosten om de data die verloren of zoek is gegaan te kunnen redden. Vorig jaar hebben ze me zelfs geheel belangeloos geholpen toen er beelden "zoek" waren van een uitvaart, die ik zelf weer belangeloos had gefilmd. Als dit bedrijf het niet kan redden kan niemand het meer. Voor ons als videobedrijf een zeer geruststellende gedachte dat er redders in nood zijn die je materiaal kunnen /proberen te redden als het ooit eens mis mocht gaan door welke situatie dan ook. Niet verder zoeken gewoon bellen, ze helpen je snel en vakkundig. Liefs Filmotie Video
S Van Rooijen
S Van Rooijen
09:20 25 Aug 22
Ontzettend bedankt fijne mensen van Attingo! Onze harde schijf met baby foto's bleek stuk... maar we zijn zo fijn, persoonlijk en begripvol opgevangen & geholpen. Al waren we geen "grote" klant, werden we gelijk serieus genomen. Precies wat we nodig hadden! 100% aanrader!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Attingo Datarecovery Amsterdam

Attingo Datarecovery Amsterdam
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Erik Kross
Erik Kross
11:36 21 Apr 23
Mijn harde schijf was gecrasht onverwachts. Had geen goeie back up helaas. Grote paniek dus. Bij meerdere bedrijven heb ik aangeklopt om te helpen hiermee. Attingo heeft mij echt fantastisch geholpen. Dank! Jullie service steekt met kop en schouders uit boven de anderen die ik had gebeld. Aanrader dus voor iedereen met data probleem op harde schijf. Bespaar jezelf veel gedoe en ga direct naar: Attingo! Had ik dat ook maar direct gedaan:) Dank! Erik
Margo De Groot
Margo De Groot
09:00 25 Mar 21
Ik ben heel erg blij met Attingo Datarecovery! Ik belde op een zondag avond nadat mijn externe harde schijf op de grond was gevallen en ik kon de volgende dag al bij hun langs! Ik voelde meteen al dat mijn dierbare schijf daar in goede handen was. Elke stap werd me duidelijk uitgelegd en het persoonlijke contact vond ik erg fijn. Ze verrichten wonderen en ook nog met een uitstekende service!
Richard
Richard
11:40 30 Dec 20
Je kent Attingo niet, totdat je ze nodig hebt... Dan kom je in paniek binnen... Je wordt écht goed opgevangen. De koffie is goed en er is vanaf moment 1 rust. Maar men is vooral eerlijk, en dat is belangrijk. De verwachtingen die gegeven worden, zijn continu helder. Wat zijn de kansen van herstel, en wat kost het. Je krijgt als klant zelf de regie of je wel of niet iets wilt doen. Er vindt veel overleg plaats en alles wordt ook netjes schriftelijk vastgelegd.Mijn harde schijf was gevallen en zeer, zeer ernstig beschadigd. Dankzij de inzet van Attingo, kon met veel kunst en vliegwerk gelukkig nog een groot deel van de foto's worden hersteld. Ik ben blij dat ze me geholpen hebben, en ik hoop ze nooit meer nodig te hebben :-). Maar ik raad ze aan iedereen aan!!
berend de Weerd
berend de Weerd
14:43 24 Sep 20
De mogelijkheid om langs te komen en je verhaal te kunnen doen was het 1e pluspunt, dan de ontvangst door een jongeman die goed heeft geluisterd naar mijn verhaal en andere zaken doorspeelde naar de directeur het 2e.Het snelle onderzoek wat er mogelijk was en daarna de afhandeling en afleveren van de USB hebben ervoor gezorgd dat bijna alles weer op mijn computer terug is en bruikbaar.De 5e ster voor het feit dat de vader van de directeur en ik van heel vroeger kennissen waren gaf nog een leuk financieel voordeel, top Attingo. Berend de Weerd
Javier Lopez Pinon
Javier Lopez Pinon
08:40 31 Aug 20
Efficiënt, snel, degelijk en prima omgang met de klant: niets dan lof!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Attingo Datarecovery Den Haag

Attingo Datarecovery Den Haag
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Fysiolibra Fysio- Manueel therapie praktijk
Fysiolibra Fysio- Manueel therapie praktijk
16:27 14 Jun 22
Attingo Datarecovery heb ik eerst via de mail benaderd, daarna ben ik telefonisch benaderd en heb ik mijn probleem voorgelegd.Er is mij duidelijk verteld wat de (on)mogelijkheden waren en wat zij voor mij konden betekenen.Ik ben zeer tevreden met de uitkomst en ga zeker weer gebruik maken van hun diensten. Ik hoop het niet, maar mocht het mij onverhoopt toch overkomen, ga ik weer naar Attingo Datarecovery.Groetjes Ronny Libanon.
Jacques Velmans
Jacques Velmans
11:37 21 Jan 21
Op de website van Attingo wordt helder en gedetailleerd weergegeven hoe het serviceproces gaat verlopen. Dit stemde geheel overeen met de praktijk. Ik ben zeer content met het uiteindelijke resultaat en de verleende service.
Robert van Hall
Robert van Hall
10:02 31 May 17
Attingo Datarecovery heeft mij geweldig geholpen, toen mijn LaCie NAS piepend en krakend crashte. Daar stond mijn complete mp3-collectie op, die ik door de jaren heen had opgebouwd. Gelukkig konden zij, ondanks dat de NAS uit zichzelf een aantal keren uit zichzelf was herstart, nog alle data terughalen. Wat een opluchting en een pluim voor het Attingo-Team!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Attingo Datarecovery Eindhoven

Attingo Datarecovery Eindhoven
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Sietze van den Bongard
Sietze van den Bongard
23:35 21 Dec 20
Goed geholpen, snelle communicatie. Alle gecrashte bestanden hebben hun kunnen terug halen.
Jan van Oort
Jan van Oort
09:27 01 May 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader