Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Testimonials

Vraag nu een offerte aan

Ervaringen met Attingo

Attingo Datarecovery Team afbeelding

Hier vind je een aantal ervaringen met Attingo Datarecovery van klanten, partners en resellers.

Wij zijn erg benieuwd naar je mening en willen je vragen een review te schrijven over Attingo Datarecovery. Ben je tevreden over de service van Attingo? Beveel ons dan aan. Alvast bedankt voor je tijd!

Voordat ik bij Attingo terecht kwam had ik mijn abrupt gestopte harddisk naar een ander bedrijf opgestuurd. Het eerste bedrijf waar ik mijn harde schijf liet herstellen, had hopeloos gefaald. Ik kreeg een mailtje dat het na 3 weken recoveren NIET was gelukt om mijn data terug te krijgen. EN dat bij het uitblijven van een reactie zij de harde schijf zouden vernietigen. Arghh zoiets wil je natuurlijk nooit horen (in dit geval lezen), zoiets kan veel persoonlijker, zeker als het om verloren-gewaande persoonlijke data gaat. En daarnaast klinkt ´het vernietigen van mijn harde schijf´ zo definitief.

Gelukkig kon Attingo mij wel blij maken met hun gespecialiseerde aanpak, tools en bovenal met hun persoonlijk benadering. Ik had het gevoel dat zij ook om mijn data gaven waardoor ik erop kon vertrouwen dat zij alles op alles zouden zetten om mijn data te herstellen.

Omdat ik al mijn foto´s in RAW-formaat (DGN) opsla, was het herstellen van de foto’s lastiger (dan bijvoorbeeld JPG). Gelukkig mede door hun volhardendheid (en geduld) is het na vele pogingen toch gelukt om mijn 5TB schijf voor 99,99% te herstellen, dit had ik nooit voor mogelijk gehouden en zij maken hun reputatie dus dan ook meer dan waar!! Ik ben hen zeer dankbaar voor het geleverde werk!

Stefan Pickee

Bij een van onze klanten was de noodzaak ASAP weer UP te zijn met de meest recente data op het server platform.

Server was niet meer te starten, dus moesten de fysieke server harddisken onder ‘het mes’ bij Attingo Datarecovery.

Disk1 had overal en nergens complete gatenkaas en niet recoverbare sectoren, Disk2 was om de nachtmerrie compleet te maken de complete PCB (de elektronica op de print) defect en wilde niet meer starten…..

Na dagen testen met andere elektronica erop te zetten, is het Attingo toch gelukt om data te recoveren en alles terug te halen, de klant had tot op de minuut nauwkeurig alle data weer retour verkregen!

Alles is weer opgebouwd, databases zijn opnieuw ingeregeld en alles draait weer als een zonnetje.

Attingo Datarecovery, Robbert & Paul bedankt !!!

Emanuel van der Wiel, Interparts Computer Products b.v.

Bij mijn Sonos systeem had ik een Buffalo Linkstation NAS aangeschaft. Dit blijken helaas niet de beste NAS systemen te zijn. De mijne ging dan ook stuk, maar gelukkig kon Attingo al mijn muziek recoveren. Ik was hier heel blij mee, net als met het advies dat ik Van Robbert Brans kreeg, namelijk om een Synology NAS met meerdere harde schijven aan te schaffen. Deze Synology NAS met RAID werkt inderdaad perfect.

Robert van Hall, Xipe Design, Den Haag

Bedankt voor de uitstekende service.

Geweldig de aandacht die jullie aan klanten geven. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Hoe vervelend het bericht soms ook is, de heldere en duidelijke communicatie wordt gewaardeerd. Super hoe jullie het proces begeleiden.

Ik ben tegen iedereen aan het zeggen wat voor helden jullie zijn, dus mocht er in mijn omgeving data verloren gaan dan stuur ik ze 100% naar jullie toe.