Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

NAS Recovery

Informatie aanvragen

NAS, SAN en RAID Data Recovery Service

Ontvang je foutmeldingen van verschillende schijven uit het NAS systeem? Is de NAS niet meer benaderbaar en geeft deze foutmeldingen?
Of heb je een reset gedaan van de NAS en zijn er geen gegevens meer zichtbaar? Dan kan data hersteld worden door middel van een NAS Data Recovery, uitgevoerd door onze specialisten.

NAS recovery afbeelding

NAS recovery service

Onze NAS Data Recovery Service biedt namelijk de mogelijkheid om gegevens weer snel en compleet te herstellen. Zowel een NAS met een RAID 5 configuratie, waarvan meerdere harde schijven off-line staan, als een NAS systeem die niet meer benaderbaar is. De experts van Attingo Datarecovery kunnen in de meeste gevallen de gegevens herstellen.

NAS Recovery naar aanleiding van de volgende oorzaken/problemen:

Dataverlies kan verschillende oorzaken hebben, met allerlei problemen als gevolg. De meest voorkomende problemen zijn onder andere:

 • RAID Offline

  Zelfs als de RAID offline is kan data in veel gevallen worden gered. Zet direct de server uit en voer in geen geval een rebuild of herinstallatie van de RAID configuratie uit.

 • RAID Failure

  Een RAID failure is geen goed nieuws, er is een storing opgetreden in het RAID systeem waardoor data niet meer benaderbaar is. Data herstel is mogelijk en indien gewenst zelfs binnen 24 uur.

Wij komen vaak deze schades bij een NAS tegen:

Dagelijks onderzoeken wij vele NAS systemen met schade. Zo komen wij veel soorten schades tegen, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Water

  Wanneer een gegevensdrager nat of vochtig is geworden kunnen wij deze nog uitlezen met behulp van onze apparatuur.

 • Brand

  Door brand zijn regelmatig datadragers, zoals laptops, externe harde schijven etc. beschadigd. Onze experts kunnen door middel van speciale procedures de gegevensdragers helemaal of gedeeltelijk herstellen.

File systems

 • Ext2/Ext3/Ext4

 • XFS

 • Hardware RAID

 • Logical RAID

RAID types

NAS Data Recovery Service van RAID servers

NAS servers voorzien de markt van een eenvoudig te beheren data opslag faciliteit. Met daarnaast, als extra, een beveiliging in de vorm van een RAID configuratie van bijvoorbeeld RAID 5 of hoger. Maar toch kan het fout gaan. Onze NAS Data Recovery Service herstelt de gegevens van het NAS systeem.

Attingo Datarecovery herstelt alle merken en modellen NAS Servers

Attingo Datarecovery kan verloren data van vrijwel elke NAS Server van alle merken en alle modellen herstellen, denk bijvoorbeeld aan:

Heb je vragen over een NAS recovery?

Wil je weten wat wij kunnen doen aan het herstel van jouw NAS? Neem dan contact met ons op, wij helpen je vervolgens graag verder. Wij maken van jouw verloren data onze uitdaging en zullen er alles aan doen binnen onze mogelijkheden om jou verder te helpen.
Uiteraard geven wij ook telefonisch alvast een eerste advies, bel daarom gerust naar 0252 621 625.