Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Laptop

Informatie aanvragen

Laptop dataherstel

Dataherstel van defecte harde schijven uit laptops, notebooks en zelfs tablet pc’s is bij Attingo Data Recovery aan de orde van de dag.
Wij hebben daardoor veel ervaring met laptop dataherstel en herstellen met succes vaak de gegevens voor onze klanten.

laptop dataherstel afbeelding

Laptop dataherstel: Veel voorkomende problemen

Afhankelijk van de fabrikant en het model laptop zijn of mechanische vaste schijven of SSD gegevensdragers geïnstalleerd. De mechanische vaste schijven van 2.5″ zijn standaard uitgerust met een SATA-aansluiting. Hierbij kunnen SSD-schijven verschillende aansluitingen hebben. Bijvoorbeeld:

  • SATA

  • PCI-Express

  • mSATA

  • M.2

  • eigen aansluitingen

Wat wij het meest tegenkomen, zijn schades en problemen veroorzaakt door:

De beste tip om (nog) meer schade te voorkomen

Vererger de schade niet door jouw laptop opnieuw onder stroom te zetten!

Voor alle duidelijkheid: ls er na een valschade of waterschade geprobeerd de laptop weer werkend te krijgen door middel van het aansluiten aan stroom, ontstaat er bijna altijd meer schade aan de gegevensdrager. Dit heeft als gevolg dat de dataherstel-specialisten van Attingo meer inspanningen moeten leveren om voor jou de gegevens veilig te stellen. Het herstel wordt complexer en er is gewoonweg meer tijd nodig om jouw data terug te krijgen.

Door die extra inspanningen van onze specialisten lopen de kosten ook hoger op. Dit zijn kosten, die je had kunnen besparen.
Zoals gezegd: de eventuele schade aan uw gegevensdrager en het terughalen van alle gegevens kun je beperken door laptop in ieder geval niet opnieuw onder spanning te zetten.

Kom direct langs met jouw laptop

Ondanks het feit dat je een probleem hebt met jouw laptop kun je het beste direct langskomen. Wij kunnen het probleem in veel gevallen direct oplossen, zodat gegevens weer terug gezet kunnen worden op een externe schijf. Wij willen niets liever dan jouw gegevens herstellen. Zodat je weer aan het werk kunt of verloren gewaande belangrijke documenten weer tot jouw beschikking zijn. Je bent van harte welkom met jouw defecte laptop in ons laboratorium te Nieuw-Vennep.
Wij controleren de laptop kosteloos en checken of dataherstel mogelijk is. Deze gratis check is zowel voor jou als voor ons belangrijk en geeft inzage van de eventuele schade en de kosten voor dataherstel in en om uw gegevensdrager.

Contact over laptop dataherstel

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor advies via ons contactformulier, maar ook voor telefonisch advies op 0252 621 625 op werkdagen van 9:00 – 17:30 uur.
Wil je liever direct langskomen, dan ben je welkom op de Luzernestraat 51 in Nieuw-Vennep. Wij raden je wel aan om eerst even te bellen, zodat wij weten dat je onderweg bent en wij jou snel kunnen helpen.