Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Prijsgarantie versus herstelgarantie

Informatie aanvragen

 

Over prijsgarantie en herstelgarantie

Prijsgarantie versus herstelgarantie afbeelding

Als je gegevens verloren zijn gegaan als gevolg van een technisch probleem, per ongeluk verwijderen, of een andere reden, is het raadzaam zijn om contact op te nemen met een professioneel datarecovery bedrijf. Bij Attingo Datarecovery beoordelen wij op een eerlijke en duidelijke manier of het mogelijk is om de gegevens te herstellen en welke stappen nodig zijn om dit te bereiken. Prijsgarantie of herstelgarantie is afhankelijk van veel verschillende factoren, wij zijn graag eerlijk en open en leggen graag uit hoe dit werkt.

Datarecovery is altijd maatwerk

Datarecovery is altijd maatwerk en het succes ervan hangt af van verschillende factoren, zoals de aard van het gegevensverlies, de oorzaak van het probleem en de staat van het opslagmedium. Hoe graag wij ook een prijsgarantie zouden willen bieden voor het herstel van alle verloren gegevens, is dit gewoonweg niet altijd mogelijk omdat sommige situaties nu eenmaal onherstelbaar zijn.

Gratis check

Attingo Datarecovery biedt een gratis snelle check aan, voordat wij aan de herstelprocedure beginnen. Tijdens deze evaluatie beoordelen wij de haalbaarheid van het herstellen van de gegevens en geven wij vaak een inschatting van de slaagkansen. Het is belangrijk om te weten dat de kosten van datarecovery altijd afhankelijk zijn van de complexiteit van de situatie. Overigens herstellen wij in 94% van de gevallen de data van gegevensdragers die aan ons toevertrouwd worden.

Prijsgarantie is geen herstelgarantie

Hoewel een ‘No Cure, No Pay’ ofwel herstelgarantie geruststellend klinkt, omdat je niet betaalt als er geen herstel plaatsvindt, kan het leiden tot minder inspanning van sommige datarecoverybedrijven om gegevens te herstellen, omdat ze geen financieel risico lopen als ze falen. Bij Attingo Data Recovery voelen wij het als onze taak om ervoor te zorgen dat jouw verloren gegevens zo goed mogelijk worden hersteld, ongeacht de prijsgarantie voorwaarden. Daarom hebben wij altijd veel overleg met onze klanten gedurende het herstelproces. Samen bespreken wij onze voorwaarden zorgvuldig voordat je een definitieve keuze maakt of we aan de slag gaan en jouw data herstellen.

Eerlijke datarecoveryprijzen

Wij bieden duidelijke en transparante prijsstructuren. Attingo Data Recovery geeft klanten altijd een helder beeld van de kosten voordat wij met het herstelproces beginnen en voegen geen verborgen kosten toe.

Eerlijke evaluatie met klanten

Attingo Data Recovery evalueert de situatie van de klant zorgvuldig en geeft eerlijke beoordelingen van de kans op succes en de mogelijkheid van gegevensherstel.
Wij doen geen valse beloften of garanderen niet-realistische resultaten.

Professionele datarecovery

Al onze specialisten volgen professionele normen en ethische richtlijnen in de branche van datarecovery. Wij zorgen voor een goede klantenservice en houden ons aan de wet- en regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming.

Prijsgarantie versus herstelgarantie

Wij begrijpen dat dataherstel een gevoelige kwestie is en respecteren de beslissingen van klanten. Daarbij hebben wij graag persoonlijk contact en ben je 24/7 meer dan welkom om alle vragen te stellen die je hebt als het gaat over het herstel van data.

Schrijf een reactie of stel een vraag