Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Server recovery en herstel

Informatie aanvragen

 

Kun je niet meer bij de gegevens van de server? Voor een server recovery is uitgebreide kennis vereist.
Naast gebreken op SAS-schijven zijn beschadigingen van RAID-controllers of al geïntegreerde SAS-controllers de meest voorkomende oorzaken van gegevensverlies.
Een grondige expertise in de interne systeemstructuren (bijv. firmware), algoritmen (bijv. pariteitsverloop) en het gedrag van de verschillende Intel RAID-controllers en jarenlange ervaring met RAID Recovery leggen de basis voor het succesvol herstellen van gegevens.

server recovery afbeelding

Wij kunnen je helpen met een server recovery als:

Dagelijks onderzoeken wij een groot aantal gegevensdragers met problemen. Hieronder de problemen die wij het meeste tegenkomen:

 • RAID Offline

  Zelfs als de RAID offline is kan data in veel gevallen worden gered. Zet direct de server uit en voer in geen geval een rebuild of herinstallatie van de RAID configuratie uit.

 • RAID Failure

  Een RAID failure is geen goed nieuws, er is een storing opgetreden in het RAID systeem waardoor data niet meer benaderbaar is. Data herstel is mogelijk en indien gewenst zelfs binnen 24 uur.

 • Cryptoware

  Zijn de bedrijfsgegevens versleuteld door hackers en word er losgeld gevraagd? Onze specialisten zijn steeds vaker in staat om, met behulp van speciale apparatuur en gereedschappen, bedrijfsdata weer terug te krijgen na een cryptoware of ransomware aanval.

 • Harde schijf maakt geluid

  Als een harde schijf geluiden maakt, dan is deze normaal gesproken niet meer benaderbaar.
  Om nog meer gegevensverlies te voorkomen raden wij je aan om direct de PC af te sluiten en deze niet opnieuw op te starten.

Server recovery van alle merken en modellen

Attingo Datarecovery kan verloren gegevens van vrijwel elke server van alle merken en modellen herstellen, bijvoorbeeld:

Wil je meer informatie over een server recovery?

Onze experts kunnen je helpen met het herstellen van alle merken servers. Wij hebben graag telefonisch contact op 0252 621 625 zodat wij al een eerste advies kunnen geven.
Ook kun je ons contactformulier gebruiken, zodra wij deze ontvangen nemen wij altijd eerst contact op.
In noodgevallen herstellen wij gegevens 24 uur per dag en 7 dagen per week herstellen – ook in weekeinden en op feestdagen.