Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Hard Disk (HDD) herstel

Informatie aanvragen

Hard disk herstel, harde schijf (HDD) herstel

Ongeacht welk merk of type hard disk of harde schijf je hebt, Attingo Datarecovery Service biedt, indien herstel mogelijk is, disk herstel voor jou aan.
Onze specialisten helpen met de bedoeling om jouw verloren data te herstellen.

hard disk (hdd) herstel

Hard disk of harde schijf gecrasht

Is jouw hard disk gecrasht of zijn gegevens op de hard disk om een andere reden niet meer benaderbaar? Dit is een situatie waarmee wij u vervolgens prima kunnen helpen.
Onze data recovery-specialisten hebben veel ervaring in dataherstel.Dagelijks houdt Attingo Datarecovery zich bezig met het veiligstellen van gegevens van gecrashte computers, servers en andere opslagmedia.
Regelmatig ontvangen wij beschadigde harde schijven uit onder andere:

  • Servers

  • Externe gegevensdragers

  • NAS systemen

  • SAN

  • RAID systemen

  • Windows

  • MAC en Linux computers

  • Laptops

  • HDD recorders

Virtuele servers & RAID systemen

Ook bij complexe schades zoals virtuele servers en complexe RAID systemen kun je ons benaderen. Hoe complexer de situatie, hoe mooier het is als wij dit voor jou kunnen oplossen en jij je data weer terug hebt.

Welke beschadigingen lossen wij op

Het type beschadigingen loopt sterk uiteen. Of het een disk is die uit een brandschade komt of dat de gegevensdrager is gevallen, maakt voor Attingo niet uit.  Maar ook schades door bijvoorbeeld blikseminslag of waterschade, gaan wij graag de uitdaging mee aan. Wij kunnen jou in verreweg de meeste gevallen een goede oplossing bieden.

Ons laboratorium nabij Schiphol

Wij behandelen in ons laboratorium in Nieuw-Vennep dagelijks allerlei schades en problemen met diverse soorten gegevensdragers. De oorzaak is in de meeste gevallen bekend bij de gebruiker, indien dit niet bekend is, wordt deze door ons zelf onderzocht en vastgesteld.

Gratis check & uitgebreide analyse

Indien je te maken hebt met dataverlies van een defecte gegevensdrager, kom dan gerust langs voor een gratis snelle check. Wij onderzoeken jouw gegevensdrager, geheel vrijblijvend, in ons laboratorium te Nieuw-Vennep. Binnen 15 à 20 minuten weet je wat wij voor jou kunnen betekenen. Vervolgens ontvang je van ons een kostenindicatie voor het herstel van de data.
Indien er na deze snelle check nog perspectief is op een succesvol herstel van de gegevens kan gestart worden met onze uitgebreide analyse. Deze beslissing kun je ter plaatse maken en uiteraard krijg je hierbij van ons een gedegen advies. Je krijgt van ons altijd een eerlijk en recht door zee antwoord en wij houden je op de hoogte.
Na deze uitgebreide analyse ontvang je een vrijblijvende prijsopgave, gebaseerd op de complexiteit van de schade.

Cleanroom laboratoria

Attingo Datarecovery is een Europese specialist op het gebied van data recovery. Attingo redt data van zowel complexe RAID-systemen of servers als van harde schijven of USB-Sticks of andere media.
Doordat wij drie hypermoderne ISO 9001:2015 gecertificeerde cleanroom laboratoria hebben, werken wij met internationale specialisten: Onze laboratoria zijn gevestigd in Amsterdam, Wenen en Hamburg.

Contact over hard disk of harde schijf herstel

Wanneer je, om wat voor reden dan ook, geen toegang meer hebt tot data op jouw harde schijf, neem dan vooral contact met ons op. Zoals aangegeven doen onze specialisten niets liever dan jouw data weer herstellen. Niet alleen voor complexe situaties maar ook voor kleine ogenschijnlijk eenvoudige recovery acties zijn wij graag bereid om jou snel en vakkundig te helpen. Je kan op diverse manieren met ons in contact komen. Heb je een vraag en spreek je graag iemand, dan zijn wij 24/7 voor dringende gevallen bereikbaar op 0252 621 625.