Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

VMware Recovery

Informatie aanvragen

Virtuele machines – VMware data recovery

Kun je niet meer bij je data op een VMware systeem? Dan kan een Virtuele Machine Datarecovery door Attingo uitkomst bieden.
VMware herstel van virtuele machines vereist uitgebreide kennis, want het is een eigen product, waarvan de documentatie niet wordt gepubliceerd. Als onderdeel van het onderzoek worden met name oplossingen voor VMware vSphere ESX of ESXI Data Recovery voor het segment Enterprise Storage en op VMware Workstation Data Recovery ontwikkeld.

vmware recovery afbeelding

VMware Recovery – veel voorkomende fouten

Het verwijderen van bestanden op een virtuele machine is niet te vergelijken met het verwijderen van .xls of .doc bestanden. Binnen de virtuele servers zijn vaak databases zoals SQL, Exchange, Oracle, etc. of meer virtuele servers, hetzij van VMware, Citrix Xen, Microsoft Hyper-V of Oracle VM VirtualBox.
Wij bieden professionele data recovery en hebben procedures ontwikkeld om verwijderde of corrupte VMware VMDK-bestanden te herstellen.

Schade aan het host-systeem in opslag

Schade aan het host-systeem kan een impact hebben op de virtuele machine. Een toevallig geformatteerd RAID-array of een mislukte RAID kan ook een oorzaak voor het verlies van gegevens zijn. Ook kunnen schade een iSCSI volume, schade aan een LUN of een defecte updatebestanden leiden tot een verlies van VMDK-bestand. In onze laboratoria gaan wij als eerste de RAID van de virtuele machine simuleren en hier een ruwe kopie van maken. In de volgende stap wordt de logische data recovery en data recovery van VMDK-dossiers gedaan.

Fout binnen het VMware VMFS bestandssysteem

Het VMFS bestandssysteem kan logisch worden beschadigd maar ook fysiek, zoals slechte sectoren of slechte blokken in de VMDK-bestanden. Attingo heeft de VMFS bestandssysteem reverse engineered en redt al jaren succesvol gegevens van virtuele machines.

VMware datarecovery mogelijkheden

Neem in noodgevallen direct contact met ons op. Wij zorgen voor de pick-up en de levering van de herstelde data bij je bedrijf.
De kosten van een VMware recovery zijn sterk afhankelijk van het soort en de hoeveelheid schade.

VMware server herstel

  • Defecte of mislukte RAID opslagsystemen of arrays
  • Fouten binnen de VMware VMFS bestandssysteem
  • Fouten binnen de virtuele machine (VMDK)
  • Defecte Snapshots: data recovery en samenvoegen van gegevens met verschillende versies

Wil je meer informatie over een VMware recovery?

Bij Attingo Datarecovery Nederland ben je aan het goede adres voor een recovery van je VMware server.
Wij staan voor je klaar op het moment, dat je ons nodig hebt. Neem nu contact met ons op en vul, uiteraard geheel vrijblijvend, ons contactformulier in.

Informatie aanvragen