Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Wat kost data recovery?

Datarecovery in stappen

datarecovery stappenplan afbeelding
BEL NU VOOR MEER INFORMATIE

Wat kost een data recovery?

Wat kost data recovery? Dit is verreweg de meest gestelde vraag die wij krijgen.
Het belangrijk om te begrijpen dat de kosten van data recovery afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder de complexiteit va de schade en de benodigde tijd en middelen om de data te herstellen.
Het is daarom niet mogelijk om een vaste prijs te geven voor data recovery. Wel kunnen wij een indicatie aanbieden met het volgende overzicht.

Gratis onderzoek Volledig onderzoek Recovery High Priority Service
Kosten Gratis vanaf €200 vanaf €299** + € 650
Gemiddelde arbeidsduur 15 minuten 2-4 werkdagen 2-4 werkdagen 24 uur *
Uitgebreide rapportage na diagnose
Beschikbaar stellen van bestandslijst

Alle prijzen zijn exclusief BTW en kunnen afwijken bij RAID systemen
* Indien technisch haalbaar
** Prijzen voor de recovery zijn indicatief en zullen uiteindelijk worden vastgesteld op basis van de complexiteit van de schade.

Ben je op zoek naar data recovery of restore van een Tape, zoals LTO, DLT, SDLT etc. neem dan contact met ons op voor een goede prijsindicatie.

Vraag nu, geheel vrijblijvend, een prijsopgave aan.
PRIJSOPGAVE

Gratis “snelle check”

Omdat wij natuurlijk begrijpen dat je wel wat informatie wilt hebben (en wij ook uiteraard), bieden wij altijd een gratis check aan. Deze is echt kosteloos en het grote voordeel is dat zowel jij als wij dan veel beter weten waar we aan toe zijn. Wel zo eerlijk denken wij! Wij maken een inschatting van de tijd en de kennis die wij nodig hebben, allemaal met als doel om zoveel mogelijk van jouw verloren of verwijderde bestanden terug te vinden. Doordat wij de gegevensdrager, daarmee bedoelen wij een hard disk, computer, laptop of iPad. in ons eigen laboratorium kunnen checken, zijn wij in staat om het beste advies te geven. Ons advies zal altijd eerlijk en oprecht zijn, uiteindelijk mag jij zelf beslissen hoe je verder wilt gaan, zonder dat het je in de eerste instantie iets gaat kosten.
SNELLE CHECK

Second opinion door Attingo Datarecovery

Is jouw laptop, gegevensdrager, NAS of server al open geweest en heeft er al iemand een poging gewaagd de gegevens terug te krijgen en het is (nog) niet gelukt?
Wij helpen jou met alle plezier verder, gewoonweg omdat wij ons realiseren dat jouw gegevens belangrijk zijn en wij de uitdaging heel graag aangaan.

Gratis snelle check bij second opinion

Dus heb je “0” op het rekest gekregen, ook dan ben je bij ons welkom voor onze gratis eerste (snelle) check. Onze experts weten doorgaans binnen 15 minuten of en welke data er nog te redden is. Je krijgt van ons een eerlijk en recht-door-zee advies, want duidelijk en helder communiceren is één van onze belangrijkste pijlers.

De diagnose

Eigenlijk is dit fase 1 van het proces wat wij na de snelle check voor jou uitvoeren. Door de feitelijke diagnose kunnen wij de schijf uitvoerig analyseren en kunnen wij vervolgens een exacte prijsopgave doen. Wat krijg je van ons na deze analyse:

  • Een uitgebreide rapportage

  • Inclusief een overzicht met de bestanden die kunnen worden hersteld

De kosten van de eigenlijke diagnose zijn € 200 (ex BTW)
DIAGNOSE AANVRAGEN

Recovery en herstel van gegevens

Het daadwerkelijke herstel en dus de recovery van jouw data is fase 2 van het proces.
Afhankelijk van de complexiteit van de schade zijn de kosten voor het herstel in de regel vanaf 299,- EUR ex BTW.

1. High Priority Service

Deze extra optie bieden wij graag aan voor spoedgevallen. Jouw analyseopdracht zal direct na ontvangst met hoge prioriteit door onze specialisten in behandeling worden genomen. Er vindt direct een uitgebreide rapportage plaats, binnen 24 uur na ontvangst van jouw gegevensdrager.

2. Standaard Service

Weet je precies welke bestanden voor jou belangrijk zijn? Dan kan er door onze specialisten een prijsinschatting gemaakt worden op basis van de schade.
Als je de opdracht geeft tot herstel van jouw gegevens, zullen onze experts overgaan tot recovery van de bestanden.
Alleen als Attingo datarecovery minstens 80% van jouw gegevens kan herstellen is er sprake van een succesvolle recovery.
Attingo zal vervolgens de herstelde gegevens op een nieuwe gegevensdrager ter beschikking stellen (tot max. 4TB).

Waar breng of stuur ik mijn gegevensdrager naartoe?

Heb je de mogelijkheid om naar ons laboratorium in Nieuw-Vennep te komen, dan ben je van harte welkom.
Wij adviseren wel om van te voren even te bellen om aan te geven dat je eraan komt.
Ben je niet in de gelegenheid om jouw gegevensdrager te brengen, dan is versturen ook geen probleem.
Denk er hierbij wel aan dat de benodigde formulieren ingevuld moeten zijn, zodat wij direct aan de slag kunnen.
Deze formulieren ontvang je na een bevestiging per mail van ons, zodat wij exact weten welke werkzaamheden wij kunnen verrichten voor het herstel van jouw gegevens.
Ook het verpakken van jouw gegevensdrager is belangrijk, transportschade is vervelend voor iedereen. Wij delen onze verpakkingstips  dan ook graag met jou.
Ons adres is:

Attingo Datarecovery
Afdeling Data Recovery Service
Luzernestraat 51
2153 GM Nieuw-Vennep

Ons eerste advies is en blijft altijd gratis

Bel ons daarom gerust op 0252 621 625 voor de mogelijkheden van data recovery van jouw defecte gegevensdrager en leggen je graag uit hoe wij werken. Stuur je liever een bericht zodat wij contact met jou opnemen? Ons contactformulier is 24/7 beschikbaar om in te vullen en jouw gegevens achter te laten. Uiteraard zoeken wij dan zo snel mogelijk contact met jou.
Per slot van rekening doen wij niets liever dan jou te helpen met het herstellen van jouw data.