Wat kost data recovery ?

Home/Wat kost data recovery ?

Bel ons nu voor de laagste data recovery prijs
Maak nu gebruik van onze GRATIS snelle check, klaar terwijl u wacht.

Gratis snelle analyse afbeelding

Wat kost data recovery en hoe werkt het ?

De vraag: Wat kost data recovery? Is naast de vraag: “Kan mijn data hersteld worden?” de vraag die ons het meest gesteld wordt.
Omdat het lastig is om zonder de mediadrager onderzocht te hebben, exact een prijs aan te geven, geven wij u graag een kostenindicatie,
bij voorkeur nadat wij uw harde schijf hebben onderzocht middels een gratissnelle check‘.

0252 621 625

Wij helpen u graag verder aan de telefoon,
dus bel ons nu op 0252-621625 en informeer naar de prijzen.

Data recovery advies aanvragen afbeelding

Standaard Data Recovery Service

Attingo onderzoekt uw mediadrager op zeer uitvoerige wijze en zal u een uitgebreide technische rapportage inclusief een lijst van de te herstellen bestanden overleggen.
Vervolgens kunt u opdracht verstrekken om over te gaan tot data herstel. Attingo zal vervolgens de data recovery realiseren en u de gerecoverde gegevens op een nieuwe mediadrager doen toekomen.

High Priority Optie

Deze extra optie kan worden gekozen bovenop de Standaard service. Uw analyse opdracht zal direct na ontvangst met hoge prioriteit door onze specialisten in behandeling worden genomen. Er vindt een uitgebreide rapportage plaats binnen 24 uur na ontvangst van uw mediadrager.

Economy Data Recovery Service

U specificeert welke bestanden voor u belangrijk zijn. Er zal door onze specialisten een prijsinschatting gemaakt worden op basis van de schade. Indien u opdracht geeft tot herstel van uw gegevens, zullen onze experts overgaan tot recovery van uw bestanden. Indien Attingo minstens 80% van uw gegevens kan herstellen is er sprake van een succesvolle recovery. Attingo zal u de gerecoverde gegevens op een nieuwe mediadrager ter beschikking stellen.
Bel 0252 621 625 voor de mogelijkheden van een data recovery voor uw defecte mediadrager.

Verpakken van een gegevensdrager

Hoe kan ik mijn gegevensdrager het beste verpakken, zodat er geen schade ontstaat tijdens het vervoer naar Attingo Datarecovery?

Bewaren

Bewaren