Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Team Attingo Datarecovery

Wie zijn wij?

Wij zijn een hecht team en werken doelgericht naar het beste dataherstel voor al onze klanten, zowel zakelijk als particulier.
Geen vraag is ons te gek en geen dataherstel is ons te veel. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in datarecovery herstellen wij, in 94% van de gevallen, de data van gegevensdragers die aan ons toevertrouwd worden. Daar zijn we ongelofelijk trots op en werken hard om oplossingen te (blijven) vinden.
Ons team zit nooit stil, is alert en vindt het fantastisch om voor iedereen verloren gewaande gegevens terug te vinden.
Dat is wat wij het liefste doen en dat doen wij samen!

 

Robbert Brans
Eigenaar
Eigenaar van Attingo Datarecovery en met meer dan 25 jaar datarecoveryervaring gaat hij geen uitdaging uit de weg. Robbert is degene die je precies kan vertellen hoe de processen in elkaar zitten en hoe Attingo Datarecovery jou gaat helpen met het terugvinden van gegevens. Sinds 2009 staat hij trots aan het roer van een fijn team van medewerkers. Robbert is ambitieus, reëel, enthousiast en eerlijk. Wat voor hem voorop staat is altijd het beste advies. Zijn enorme kennis en gevoel voor service zorgt ervoor dat klanten op de best mogelijke manier geholpen worden.
Paul Carlson
Data Recovery Specialist

Onze Amerikaanse datarecovery specialist “eats, drinks & sleeps” datarecovery. Paul is altijd op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden op het gebied van datarecovery en is een echte teamplayer. Goedlachs, positief en ook nog eens boordevol adviezen voor zijn klanten en collega’s.

Omdat hij altijd in oplossingen denkt en ook nog een meer dan fantastisch technisch inzicht heeft, is hij onze rots in de branding. Niet alleen voor ons team, maar zeker voor onze klanten, die hij altijd op de eerste plaats heeft staan.

Quinty de Vries
Commercieel en administratief medewerker

Quinty gelooft in teamwork en is bovendien een vrolijke en gezellige collega. Het overzicht houden is voor Quinty geen enkel probleem omdat ze oplossingsgericht is. Al haar eigenschappen zorgen ervoor dat ze precies past in het Attingo Datarecovery  team. Ook zij doet er alles aan om onze klanten snel en vakkundig te helpen aan de beste datarecovery.

Kayleigh de Vries
Commercieel en administratief medewerker

Bel je naar Attingo Datarecovery, dan is de kans groot dat je Kayleigh te spreken krijgt. Onze goedlachse commercieel en administratief medewerker is uitstekend op de hoogte van datarecovery mogelijkheden. Daarbij is Kayleigh ongelofelijk servicegericht en zij rust niet voordat zij een antwoord heeft gevonden op jouw vraag.