Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Acer Server Recovery

[sc_button text="Prijsopgave" link="https://www.attingodatarecovery.nl/diagnose-aanvragen/"]

Acer Server Recovery Service door Attingo

Acer Server Recovery afbeelding

Acer Server Recovery (RAID)

Voor RAID Recovery op ACER-servers is, afhankelijk van het ingestelde RAID-niveau, uitgebreide expertise in de interne systeemstructuren, algoritmen en het gedrag van de RAID-controllers vereist. Dankzij de jarenlange ervaring met RAID Recovery beschikken onze ingenieurs en technici over uitgebreide expertise op het gebied van het opnieuw berekenen van RAID-configuraties en het virtueel simuleren van RAID-sets.

We bieden de volgende services als Standaard Service of als High Priority Option aan (24 uur per dag, 7 dagen per week):

  • Gegevensherstel op Acer-rackserver (AR- en AW-serie)
  • Gegevensherstel op Acer-towerserver (AC- en AT-serie)
  • Gegevensherstel op virtuele server (VMWare, Citrix, Microsoft, Linux, enz.) of databases op een ACER-server.
  • Gegevensherstel op RAID-0, RAID-1, RAID-5 en RAID-6 serversystemen.

Gebruikt RAID-level van de Acer Server

Door continu onderzoek en ontwikkeling is Attingo de toonaangevende aanbieder van gegevenshersteloplossingen voor instap- en bedrijfsopslagsystemen in gevirtualiseerde omgevingen. Onafhankelijk van het ingestelde RAID-niveau – RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 10, RAID 5of RAID 6 de virtualisatiegraad en het besturings- en bestandssysteem herstellen we regelmatig de gegevens van RAID-servers. Alleen in uitzonderlijke gevallen (minder dan 1%) kunnen gegevens niet meer worden hersteld als gevolg van onherstelbare schade van vaste schijven. Als iemand echter zelf gegevens probeert te herstellen, kan dit resulteren in onvolledig gegevensherstel. In het ergste geval is gegevensherstel helemaal niet meer mogelijk. De kans dat alle gegevens volledig worden hersteld en gegevensherstel mogelijk is, nemen af naarmate er meer herstelpogingen zijn ondernomen. Dit zelfde geldt voor databases en virtuele machines.

Tips om verder dataverlies op Acer Lenovo ThinkServer te voorkomen

Als hardware beschadigd is, plaats dan een label op de defecte gegevensdrager en geef met een label de positie van de overige gegevensdragers aan. Open de gegevensdrager nooit. Hierdoor kan het gegevensherstel aanzienlijk worden bemoeilijkt. Installeer geen programma’s meer. Dit is met name van belang als er sprake is van gegevensverlies als gevolg van het verwijderen van virtuele machines, maar ook als er andere logische problemen optreden. Geef de exacte modelnaam van de ACER-server op. Voer geen rebuild uit. En onvolledige of beschadigde rebuild kan de kosten voor gegevensherstel enorm doen toenemen.

Gegevensherstel – Analyse, werkwijze en kosten

Neem contact met ons op. We zorgen voor uw uitgevallen ACER-server, vanaf het moment van het ophalen van de vaste schijf tot de levering van de herstelde gegevens. Voor spoedeisende gevallen staan we 24 uur per dag 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden. Als je onmiddellijk hulp nodig hebt, bieden we de High-Priority-Service aan. De kosten voor gegevensherstel zijn afhankelijk van de schade en de daaruit voortvloeiende kosten.

Overzicht van ondersteunde Acer Server modellen voor data recovery

De technici van Attingo Datarecovery hebben ruime ervaring met Acer Server Recovery.

Acer Tower Server Recovery

Acer AT110 F1 Server
Acer AT115 F1 Server
Acer AT150 F1 Server
Acer AT310 F1 Server
Acer AT350 F1 Server

 

Acer Rack & Blade Server Recovery

Acer AR160 F1 Server
Acer AR180 F1 Server
Acer AR320 F1 Server
Acer AR360 F1 Server
Acer AR380 F1 Server
Acer AR385 F1 Server
Acer AR585 F1 Server
Acer AW2000h-AW170h Server

Wil je meer informatie over een Acer Server Recovery?

Bij Attingo Datarecovery Nederland ben je aan het goede adres voor een Acer Server Recovery.
Neem daarom nu contact met ons op en vul vrijblijvend ons contactformulier in.