Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Over Attingo

Informatie aanvragen

Over de onderneming Attingo: Professioneel. Competent. Begaan.

Over Attingo: Attingo Data Recovery is een gezaghebbende datarecoveryspecialist in Europa.
Data Recovery behelst de reconstructie van data die door wissen, formattering, een technisch mankement, manipulatie, sabotage of natuurrampen als overstroming en brand bedreigd worden.

Attingo redt data van zowel complexe RAID-systemen of servers als van harde schijven of USB-Sticks. De onderneming heeft daartoe de beschikking over drie eigen hypermoderne cleanroom laboratoria in Wenen, Hamburg en Nieuw-Vennep en beschikt daar over experts met jarenlange ervaring in datarecovery.

Succes in meer dan 90 procent

In meer dan 90 procent van de gevallen kunnen de data door Attingo gereconstrueerd worden. Omdat de arbeid verricht wordt in eigen, lokale laboratoria in Nederland, Oostenrijk en Duitsland, hoeft je gegevensdrager geen lange en riskante weg af te leggen.

Attingo kan data van alle computersystemen redden, onafhankelijk van om welk medium of aandrijfsysteem het gaat. Attingo is in noodgevallen 24 uur op 7 dagen in de week bereikbaar.
Een eigen voorraad van 10.000 reserve-onderdelen staat altijd klaar – dit verkort aanzienlijk de tijd die in hardware defecten moet worden gestoken.