Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Dataherstel bij ransomware

Vraag nu een offerte aan

 

Ben jij getroffen door ransomware?

Dataherstel bij ransomware afbeelding

Ben je getroffen door een ransomware virus? Zijn er belangrijke bestanden niet meer toegankelijk en wordt er losgeld gevraagd? Wat ook de reden is dat jij bent getroffen door een aanval. Wij helpen jou snel om zoveel als mogelijk bestanden terug te krijgen. De oorzaak laten wij over aan cybercrime inspecteurs, wij willen alleen dat jij zo snel mogelijk weer bij jouw bestanden komt!

Attingo Datarecovery komt direct in actie!

Wij zijn 24/7 bereikbaar om jou direct te helpen via 0252 62 16 25. Het is van groot belang om zo snel als mogelijk contact met ons op te nemen, wij helpen je direct om de juiste stappen te zetten om de aanval te minimaliseren en daardoor gegevens te redden. Hoe sneller je contact opneemt, hoe groter de kans dat er data gered kan worden.

Cyberaanval bij bedrijven

Een cyberaanval bij bedrijven kan enorme financiële gevolgen hebben. Het bedrijf ligt stil, gegevens van klanten liggen misschien op straat en een lichte paniek slaat om in complete chaos. Wij begrijpen dat bedrijven snel weer kunnen werken zoals het hoort. Met de grootste spoed gaan wij voor je aan de slag om data veilig te stellen van de criminelen en elders op te slaan.

Slachtoffer van ransomware

Een ransomware virus is een zeer schadelijk virus dat op steeds slinksere wijze een server insluipt en daarbij bestanden versleutelt. Alle waardevolle (bedrijfs) bestanden zitten virtueel achter slot en grendel. Pas als er losgeld (bitcoins) is betaald, worden (hopelijk) de waardevolle bestanden vrijgegeven en kan er weer worden beschikt over de data. Ransomware kan andere computers binnen een onderneming in hoog tempo besmetten. Je bent slachtoffer en zit met je handen in het haar. Vraag jezelf in de eerste instantie af hoe je data terug kunt krijgen met behulp van Attingo Datarecovery en later hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen. Want eerlijk is eerlijk: we helpen iedereen graag met deze problemen, maar het liefste willen wij natuurlijk dat je geen slachtoffer bent.

Vertrouw op onze expertise in dataherstel bij ransomware

Vertrouw gerust op ons vakmanschap, geschoold technisch personeel en professionaliteit voor dataherstel bij ransomware. Door middel van jarenlange praktijkervaring in dataherstel ook bij ransomware. Neem gerust contact met ons op als je getroffen bent. Wij helpen je 24/7 direct omdat het belangrijk is dat jouw data terugkomt. Je kunt ons hiervoor bellen op 0252-621625, maar ook mailen naar info@attingodatarecovery.nl.