Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Western Digital Support

Informatie aanvragen
Western Digital, ook wel WD genoemd, is een bekende speler in de markt met betrekking tot oplossingen voor gegevensopslag.
Zij leveren onder andere systemen, harde schijven, Flash-SSD’s. Allemaal oplossingen voor zowel ondernemingen als particulieren om data op te slaan.
Onze specialisten hebben ongelofelijk veel kennis van de grootste fabrikant van harde schijven. Wij geven dan ook Western Digital Support voor alle opslag media van dit bekende en kwalitatief hoge merk.

Harde schijven

Western Digital Support afbeelding

Is de Western Digital (externe) harde schijf gevallen, kapot of beschadigd geraakt? Wat ook de oorzaak is geweest, wij herstellen in 90% van de gevallen de data die nog beschikbaar is op de schijf.
Gegevensverlies kan namelijk altijd gebeuren en wordt hersteld door onze datarecovery specialisten.
Feit is dat Western Digital Support geen dataherstel aanbiedt en wij hier werkelijk alles vanaf weten..

Western Digital schijfherstel

Wij zorgen onder andere voor het herstel van Western Digital schijven, buiten alle andere merken.
Met onze kennis herstellen wij de verwijderde bestanden, formats en verloren gegevens.
Zelfs als de schijf geformatteerd is, kunnen wij bestanden herstellen.

SSD kaart en USB-sticks herstel

Zowel van niet meer benaderbare SSD kaarten als USB sticks van Western Digital hebben wij gegevens hersteld.
Mede doordat de SSD kaarten en USB sticks vaak gebruikt worden om ook onderweg data bij je te hebben zijn deze manieren van data opslag gevoelig voor schade.
Het is natuurlijk erg vervelend als je belangrijke data hebt opgeslagen en deze kwijt raakt door beschadiging van de kaarten.
In de meeste gevallen is er nog data terug te halen. Ons advies is om dit niet zelf te proberen, het risico dat gegevens dan helemaal niet meer toegankelijk zijn is dan groot.

Contact over Western Digital Support

Omdat wij weten hoe belangrijk gegevens kunnen zijn op gegevensdragers, zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen op 0252 621 625.
Ook kun je jouw uitdaging met betrekking tot Western Digital Support naar ons mailen via ons contactformulier of stuur een mail naar info@attingodatarecovery.nl.
Kom je liever direct langs, dan ben je welkom aan de Luzernestraat 51 in Nieuw-Vennep.
Wij raden je wel aan om eerst even te bellen, zodat wij weten dat je onderweg bent en wij jou snel en efficiënt kunnen helpen.