Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Western Digital NAS Server Recovery

Informatie aanvragen

Western Digital NAS Server Recovery Service door Attingo

Zijn de data op je Western Digital NAS Server niet meer beschikbaar? Dan kan onze NAS Recovery uitkomst bieden.
Na onze Western Digital NAS Server Recovery beschik je snel weer over verloren gewaande data.

RAID Recovery op Western Digital NAS Server

Western Digital NAS Server afbeelding

Steeds vaker worden NAS-netwerk opslagsystemen gebruikt voor de eindopslag van uiterst belangrijke en onvervangbare gegevens. Western Digital NAS-servers zijn echter ook niet immuun voor gegevensverlies, zelfs niet, als door het inzetten van meerdere in het RAID-systeem opgenomen vaste schijven, een hogere betrouwbaarheid ontstaat. Als op enkele van de ingebouwde en gebruikte vaste schijven storingen ontstaan of als de controller uitvalt, kan dit vervolgens leiden tot gegevensverlies. Dit betekent echter niet dat er op Western Digital NAS-systemen geen gegevens meer kunnen worden hersteld.

Door jarenlange specialisatie in het herstellen van gegevens op RAID-systemen beschikken onze technici immers over uitgebreide kennis. Attingo Datarecovery beschikt daarmee over de nieuwste bevindingen en resultaten wat betreft gegevensherstel op Western Digital Network-opslagsystemen.

Onafhankelijk van het opslagvolume van de gebruikte gegevensdragers kunnen onze specialisten bijna altijd alle verloren gegevens op Western Digital NAS-systemen herstellen. Zoals bij elk gegevensherstel is succesvol herstel onder andere afhankelijk van het aantal reeds uitgevoerde reddingspogingen. Elke eerder uitgevoerde reddingspoging kan negatieve invloed hebben op het succespercentage van gegevensherstel. En daarmee het herstel van gegevens bemoeilijken.

Tips om verdere schade aan Western Digital NAS-systemen te voorkomen

 • Start het systeem niet opnieuw op

  Gebruik de rebuild-optie niet of voer chkdsk of soortgelijke ingrepen niet uit om verder verlies van gegevens te voorkomen.

 • Installeer geen nieuwe programma’s

  Bijvoorbeeld gegevensherstel software en sla ook geen nieuwe gegevens op. Verloren gegevens kunnen hierdoor permanent verwijderd worden en het gegevensherstel proces kan negatief beïnvloed worden.

 • Schakel de NAS uit en haal de stekker van de voedingskabel uit het stopcontact

  Hiermee voorkom je bovendien verder verlies van gegevens. Verwijder vervolgens de gegevensdragers uit het Western Digital NAS-systeem en plaats ten slotte een genummerd label op de gegevensdragers dat in overeenstemming is met hun positie in het systeem.

Western Digital NAS Recovery en analyse

Wij zorgen voor de uitgevallen server. Niet alleen vanaf het moment van het ophalen van de vaste schijf, het herstellen van de gegevens maar ook tot de levering van de herstelde gegevens. Voor spoedeisende gevallen staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onze klanten klaar om alle vragen te beantwoorden.
Direct hulp nodig? Wij bieden indien gewenst ook nood-herstel aan.

Overzicht van ondersteunde Western Digital modellen

De technici van Attingo Datarecovery voeren voortdurend en met succes gegevensherstel op Western Digital NAS Servers en andere merken NAS server uit.
In noodgevallen kunnen wij bovendien gegevens 24 uur per dag en 7 dagen per week herstellen. Ook in weekeinden en op feestdagen.

Overzicht van de meest voorkomende Western Digital modellen:

Western Digital My Book Live Recovery

 • WDBACG0010HCH-EESN

 • WDBACG0020HCH-EESN

 • WDBACG0030HCH-EESN

Western Digital My Book World Edition Recovery

 • WDH1NC5000E

 • WDH1NC10000E

 • WDH1NC15000E

 • WDH1NC20000E

 • WDH2NC40000

Western Digital My Book Live Duo Recovery

 • WDBVHT0060JCH-EESN

 • WDBVHT0040JCH-EESN

Western Digital Share Space Recovery

 • WDA4NC20000

 • WDA4NC40000

Meer informatie over een Western Digital NAS Server Recovery?

Attingo Datarecovery helpt bij het herstellen en terughalen van data en gegevens, waarbij onze specialisten je altijd met raad en daad ter zijde staan.
Via onze contactpagina kun je alle vragen alvast stellen en nemen wij vervolgens snel contact met je op.
Telefonisch heb je via 0252 621 625 persoonlijk contact met ons.
Wij maken het liefst een persoonlijke afspraak met je, omdat we je graag helpen aan de beste oplossing voor het terughalen van gegevens.