Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Synology Support

Synology Support. Data verloren van een Synology product zoals een NAS of een SSD?
Synology heeft zelf geen support in het geval er gegevens verloren zijn gegaan door diverse omstandigheden.
Kun je niet meer bij je data op een Synology systeem? Dan biedt onze Synology support uitkomst. Door middel van een RAID Recovery door Attingo datarecovery beschik je snel weer over de verloren gewaande data.

Synology Support afbeelding

Synology

Synology is een Taiwanese onderneming, gespecialiseerd in opslagapparatuur wat aangesloten is aan een netwerk. Speciaal de NAS-lijn van Synology is een veel gebruikte vorm van opslag beheer. Ook bij een Synology DiskStation of Synology RackStation kunnen gegevens verloren lijken te gaan.

Support door Attingo Datarecovery

Positief punt is daarbij, dat bij Synology-systemen in bijna alle gevallen de data met succes hersteld worden door ons. Ongeacht het RAID-niveau of de mate van virtualisering.
Onze specialisten zijn opgeleid om de meest geavanceerde data opslag systemen te doorgronden om onze klanten daarmee te helpen.

Tips in geval van dataverlies

  • Probeer de vaste schijf/schijven in het Synology systeem nooit zelf te repareren.
  • Rebuild het systeem niet en installeer ook geen software. Zo voorkom je vervolgschade.
  • Geef aan bij welk Synology model het dataverlies is opgetreden en laat ons ook weten hoeveel vaste schijven zich hierin bevinden.
  • Markeer de positie van de individuele datadragers en ook van de defecte schijf.

Gratis data recovery advies

Heb je op dit moment een Synology systeem? Vragen met betrekking tot data herstel stel je aan onze specialisten, zij staan je graag te woord.
Goed om te weten is dat ons eerste advies altijd gratis is!
Wij willen namelijk graag dat jij weet waar je aan toe bent. Hoeveel het herstel bijvoorbeeld gaat kosten, hoeveel tijd wij kwijt zijn met het herstel en nog belangrijker: Of herstel überhaupt mogelijk is.

Contact over Synology support

Wat er ook is gebeurd met het Synology systeem wat jij gebruikt, of dit nu blikseminslag of waterschade is. Je kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat onze specialisten er alles aan doen om alle data terug te krijgen.
Langskomen bij onze vestigingen kan altijd. Als je zeker wilt weten dat je direct geholpen gaat worden, is van tevoren bellen aan te raden. Op die manier kunnen wij tijd vrij maken om een advies te geven over jouw uitdaging met betrekking tot dataverlies.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar op 0252 621 625.
Online via ons contactformulier zijn wij 24/7 bereikbaar en nemen wij vervolgens snel contact met je op.
Ook voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar via ons reguliere telefoonnummer.
Omdat wij begrijpen dat een snel herstel van verloren gegevens en data van zeer groot belang kan zijn.