Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Qnap Support

Informatie aanvragen

Data verloren van een Qnap product zoals een NAS of harde schijf?
Wij bieden Qnap support in het geval dat er gegevens verloren zijn gegaan door verschillende omstandigheden zoals bijvoorbeeld door:

  • Blikseminslag
  • Waterschade
  • Menselijke vergissingen.

Kun je niet meer bij de data op een Qnap systeem? Dan biedt onze Qnap support uitkomst. Door middel van verschillende Recovery technieken die door Attingo Datarecovery uitgevoerd worden beschik je snel weer over de verloren gewaande data.

Qnap

QNAP, de afkorting van Quality Network Appliance Provider ontwerpt en produceert netwerk opslag oplossingen (NAS) van topkwaliteit. Zij zien een NAS als meer dan zo maar opslag.
Het heeft een op de cloud gebaseerde netwerk-infrastructuur gemaakt waarmee gebruikers kunstmatige intelligentie-analyses, edge computing en gegevensintegratie op hun QNAP-oplossingen kunnen hosten en ontwikkelen.

Adviezen in geval van dataverlies

  • Probeer de vaste schijf/schijven in het Qnap systeem nooit zelf te repareren.
  • Rebuild het systeem niet en installeer ook geen software. Zo voorkom je vervolgschade.
  • Geef aan bij welk Qnap model het dataverlies is opgetreden en laat ons ook weten hoeveel vaste schijven zich hierin bevinden.
  • Markeer de positie van de individuele datadragers en ook van de defecte schijf.

Gratis data recovery advies

Heb je op dit moment een Qnap systeem? Vragen met betrekking tot data herstel mag je altijd aan onze specialisten stellen, zij staan je graag te woord.
Goed om te weten: Ons eerste advies is altijd gratis!
Wij willen namelijk graag dat jij weet waar je aan toe bent. Hoeveel het herstel bijvoorbeeld gaat kosten, hoeveel tijd wij kwijt zijn met het herstel en nog belangrijker: Of herstel überhaupt mogelijk is.

Contact over Qnap support

Wat er ook is gebeurd met het Qnap systeem wat jij gebruikt. Je kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat onze specialisten er alles aan doen om alle data terug te krijgen. Langskomen bij onze vestigingen kan en mag ook altijd. Als je zeker wilt weten dat je direct geholpen gaat worden, is van tevoren bellen wel verstandig. Wij maken met alle plezier tijd vrij om jou een advies te geven over jouw uitdaging met betrekking tot dataverlies.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 Ð 17:30 uur bereikbaar op 0252 621 625. Online via ons contactformulier zijn wij 24/7 bereikbaar en nemen wij vervolgens snel contact met je op.

Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar

Ook voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar via ons reguliere telefoonnummer. Omdat wij als geen ander begrijpen dat een snel herstel van verloren gegevens en data van zeer groot belang is voor jouw onderneming en er geen tijd te verliezen is.