Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Wereld back-up dag

Informatie aanvragen

 

Wereld back-up dag afbeelding

Wereld Back-up Dag is een jaarlijks terugkerende gelegenheid die plaatsvindt op 31 maart.
Het is een dag die in het leven is geroepen om mensen en ICT-medewerkers bewust te maken van het belang van het maken van back-ups van hun digitale gegevens.

Een back-up is een kopie van gegevens die wordt gemaakt om ervoor te zorgen dat deze gegevens niet verloren gaan. Denk daarbij aan schade als gevolg van een storing of een onverwachte gebeurtenis. Dit kan variëren van het per ongeluk verwijderen van bestanden tot het crashen van een harde schijf of een cyberaanval.

Back-up van digitale gegevens

Op Wereld Back-up Dag moedigen wij mensen aan om goed na te denken over hun digitale gegevens en ervoor te zorgen dat ze een back-up hebben van belangrijke informatie zoals foto’s, documenten en persoonlijke gegevens.

Is de back-upstrategie in jouw onderneming op orde?

Het is ook een gelegenheid voor bedrijven en organisaties om hun back-upstrategieën te beoordelen. Zorg ervoor dat jouw gegevens voldoende beschermd zijn tegen dataverlies.

Kortom, Wereld Back-up Dag is een herinnering aan het belang van het maken van back-ups en kan helpen om mensen bewust te maken van de risico’s van dataverlies en de noodzaak om zichzelf en hun gegevens te beschermen.

Dataverlies ondanks wereld back-up dag?

Ben je ondanks dat je regelmatig een back-up maakt gegevens kwijt? Of ben je gewoonweg vergeten de nodige back-ups te maken? Geen zorgen! Onze datarecovery specialisten staan klaar om je te helpen met het terugvinden van jouw bestanden en gegevens. Of het nu om een NAS gaat, een PC of een server, de kans dat we jouw gegevens terugvinden is 97%.

Dataherstel verzorgen wij voor je!

Natuurlijk willen we liever dat je gegevens gewoon beschikbaar zijn en raden je dan ook altijd aan om regelmatig back-ups te maken. Maar wij weten dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Heb je onze hulp nodig? Via ons contactformulier kun je alle vragen stellen. Bovendien kun je ook altijd gebruik maken van onze GRATIS CHECK, zodat je precies weet voor welke kosten je komt te staan. Voor spoed dataherstel zijn wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.