Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Trusted Data Solutions tekent overeenkomst met Attingo Datarecovery

Nieuw-Vennep, 30 januari 2018 – Trusted Data Solutions, LLC (TDS), versterkt zijn positie op de Benelux-markt door een partnerovereenkomst te ondertekenen met ATTINGO, specialist in datarecovery. Door de samenwerking met Attingo is TDS in staat om professionele tape-reparatie- en restauratiediensten aan te bieden in de Benelux.

“Het was de logische volgende stap om gezamenlijk in deze voortdurend evoluerende markt van tapeherstel en taperestauratie een professionaliseringsslag te maken”, zegt Robbert Brans, Managing Director van Attingo Datarecovery B.V. “Door onze krachten te bundelen kunnen we onze tape-restauratieservice uitbreiden in de Benelux-markt.”

Chris Clark, President & CEO bij TDS zegt: “TDS is trots op onze samenwerking met Attingo. Robbert en zijn team hebben een enorme reputatie opgebouwd ten aanzien van vertrouwen en technische uitmuntendheid in Nederland. We zijn erg verheugd om deze samenwerking te integreren in ons wereldwijde leveringsstrategie.
TDS

TDS is een toonaangevende leverancier van back-uptape restauratie, strategische tape-ontdekking, migratie van e-mailarchieven en het herstellen van audiobanden.

Taperack afbeelding

Attingo Datarecovery

Attingo Data Recovery is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in dataherstel. Attingo redt data van zowel complexe RAID-systemen of servers als van harde schijven, tapes of USB-sticks. De onderneming heeft drie eigen hypermoderne ISO 9001:2015 gecertificeerde cleanroomlaboratoria.

—–

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robbert Brans, directeur van Attingo Datarecovery in Nederland.

Telefoon: 0252- 621 625

E-mail: info@attingodatarecovery.nl