Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Tape herstel op aanvraag

Attingo tape herstel op aanvraag service

Je archiefdata veilig en altijd beschikbaar door onze tape herstel op aanvraag service!

Tape recovery afbeelding

Het handhaven van je opgeslagen gegevens op tape is voor veel organisaties een noodzakelijk kwaad. De kosten om je archiefdata toegankelijk te houden behelzen onder meer:

  • software licentie kosten
  • kosten voor het onderhoud van de hardware
  • arbeidskosten, energie, koeling, etc.

Lagere kosten door tape herstel op aanvraag

Deze kosten kunnen drastisch worden verlaagd door gebruik te maken van onze tape herstel op aanvraag service. Daarnaast is er een mogelijkheid om uw data tapes veilig op te slaan. Deze tape opslag voldoet aan de strengste veiligheidseisen, onder meer de ISO 9001:2015 en de ISO 27001 norm.

Als onderdeel van onze tape herstel op aanvraag dienst bieden wij aan om het beheer van de tapes over te nemen en de beschikbaarheid van de gegevens te waarborgen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Door het innemen van de klanten tape catalogus of het creëren van / en onderhouden van een nieuwe catalogus voor toekomstig gebruik.

Onze tape herstel op aanvraag service is gebaseerd op ons vermogen om informatie uit vrijwel alle fysieke tape formaten en alle logische file formaten te herstellen, dit geld voor zowel oude als moderne opslagmedia. Onze diensten worden uitgevoerd door ervaren professionals in ons eigen veilige data recovery laboratorium.

Attingo herstel op aanvraag, zorgt voor de gemoedsrust dat uw archief back-up tapes kunnen worden hersteld zonder de voortdurende noodzaak om de bijbehorende back-up software, specialisatie en hardware te onderhouden.

Gepatenteerde hersteltechnieken

Onze gepatenteerde technieken zijn gebouwd en aangepast om te herstellen en de gegevens en e-mail efficiënter en snel uit te pakken. Dit kan worden bereikt met inheems catalogiseren, restauratie, en speciale verwerkingstechnologieën, met een compromisloze mate van nauwkeurigheid en verantwoording.

Attingo werkt samen met de klant

Bij Attingo werken we samen met onze klanten om hen te verzekeren dat hun gegevens toegankelijk zijn. Laat Attingo een verlengstuk van je systeembeheer worden door de uitvoering van onze tape herstel op aanvraag service.