Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Restore mislukt na ransomware

Informatie aanvragen

 

Restore mislukt afbeelding

Ben je getroffen door een ransomware aanval en is de restore mislukt van de back-up? Als er nog data zoek is die belangrijk is, dan is de kans groot dat de datarecovery specialisten van Attingo Datarecovery je kunnen helpen. Wij hebben al veel lastige restore-gevallen opgelost, waarna de data weer beschikbaar is gekomen.

Professioneel dataherstel na ransomware

Als je bestanden versleuteld zijn en een back-up mislukt, dan is dit voor ondernemingen een noodgeval wat snel opgelost moet worden. Onze experts helpen en begeleiden je op een veilige manier om zo snel als maar mogelijk jouw data te herstellen. Ook als je al een deel terug hebt, maar nog moeilijk bereikbare bestanden mist, kun je direct contact met ons opnemen. Wij halen data terug die anderen niet kunnen vinden.

Gecompliceerde restore

Omdat wij ongelofelijk veel ervaring hebben in het herstellen en terugvinden van data en daarbij meestal de onderste steen boven krijgen wordt onze hulp vaak ingeroepen als het gaat om de lastige gevallen. Als er ook maar een kans is dat er data terug gevonden kan worden, dan vinden onze experts dit.

Restore mislukt van de backup

Heb je een externe back-up beschikbaar van jouw data, bijvoorbeeld na een ransomware aanval? Dan is de kans dat hier voldoende data op staan om je onderneming door te laten draaien. Het is dus belangrijk dat deze zo snel als mogelijk ingezet wordt. Maar wat als de restore mislukt en je de gegevens niet direct weer paraat hebt? Onze datarecovery experts helpen je, met behulp van de jarenlange kennis en ervaring om bestanden terug te vinden.

Restore van de back-up lukt niet

Lukt de restore van de back-up niet? Dit kan allerlei oorzaken hebben, maar wat echt belangrijk is, is de bestanden die op de back-up staan snel terug te krijgen. Bestanden die weleens van levensbelang kunnen zijn voor jouw onderneming en die je zo snel als mogelijk weer beschikbaar wilt hebben.
Bel ons , mail of gebruik onze online contactmogelijkheid.
Voor ons is dataherstel iets wat wij dagelijks realiseren en waar wij goed in zijn. Jaarlijks zorgen wij voor honderden ondernemingen dat data succesvol hersteld wordt.