Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Eerste Data Recovery laboratorium met ISO 9001:2015-certificaat

Attingo Data Recovery is nu opnieuw gecertificeerd voor het bijgewerkte ISO 9001: 2015

Attingo Data Recovery is succesvol opnieuw gecertificeerd volgens de internationale norm ISO 9001:2015. Hiermee is Attingo het eerste data recovery laboratorium in Oostenrijk, Duitsland en Nederland met dit bijgewerkte kwaliteitskenmerk. Het certificaat werd door ‘Bureau Veritas’ toegekend voor de hele Attingo groep en wordt regelmatig gecontroleerd door de eveneens certificerende organisatie. Het is dan ook geldend voor alle drie de Attingo organisaties met een eigen cleanroom laboratorium in Oostenrijk, Duitsland en Nederland. Attingo hanteert het principe van de hoogste kwaliteit bieden naar en aan de klanten, het certificaat bevestigt dit.

ISO 9001

Data Recovery omvat de schade reconstructie van de data op een gegevensdrager die per abuis wordt gewist of opzettelijk wordt gesaboteerd. Vaak gaat het over bedrijfskritische data echter het betekent nog veel meer, want verlies van bedrijfskritische gegevens betekent vaak het einde van het bestaansrecht van de betreffende onderneming.
Kortom: vertrouwen, kwaliteit en traceerbaarheid van de interne processen zijn dan ook de belangrijkste criteria bij de keuze van het juiste datarecovery bedrijf.

Het ISO 9001:2015 gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem van Attingo voldoet aan de eigentijdse eisen en regels voor de processen van data recovery dat wil zeggen vanaf het eerste contactmoment dat Attingo heeft met haar cliënten tot het moment waar de herstelde gegevens over worden gedragen aan de cliënten. Voor de klanten zijn op deze wijze alle processtappen inzichtelijk, begrijpelijk en transparant, bijvoorbeeld:

• Dat alle medewerkers van Attingo voldoende gekwalificeerd zijn en continu hun expertise verbeteren om technologisch up-to-date te zijn en te blijven.
• Dat er maatregelen worden getroffen om elke verwarring uit te sluiten.
• Dat er enkel gewerkt wordt vanuit de gecertificeerde cleanroom laboratoria.

Al meer dan 19 jaar biedt Attingo, als een Europese specialist in data recovery, haar klanten de hoogste kwaliteit dankzij de in-huis R&D – afdeling. De klanttevredenheid staat voor het management en de medewerkers op de eerste plaats. De klantgegevens worden alleen in de cleanroom laboratoria in Wenen, Hamburg en Amsterdam herstelt, zodat lange risicovolle transportroutes van de datadrager niet nodig zijn. Het ISO 9001:2015 certificaat biedt de klanten van Attingo nog meer zekerheid en geeft het nog meer vertrouwen om Attingo te laten werken met hun gevoelige bedrijfsgegevens. De nieuwste high-tech methoden, betrouwbaarheid en gecertificeerde kwaliteitsprocessen maken Attingo Datarecovery tot de Europese specialist op het gebied van data herstel met vestigingen in Wenen, Hamburg en Amsterdam. Niet voor niets is de slogan van Attingo “We try harder” met een succespercentage van om en nabij de 90 procent opgeloste cases.