Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Dataherstel ziekenhuizen

Al vele ziekenhuizen hebben wij geholpen door verloren gewaande data te herstellen, of dit nu door gijzelsoftware kwam of door schade.
Op dit moment kunnen ziekenhuizen een extra steuntje in de rug en onze hulp goed gebruiken.
Het initiatief van Wijhelpenziekenhuizen hebben wij dan ook direct met alle liefde omarmd!

dataherstel ziekenhuizen afbeelding

Digitale aanvallen van zorginstellingen

Op dit moment wordt er in de Nederlandse zorg intensief gewerkt om iedereen te helpen in deze bizarre tijden van de corona-crisis. Tegelijkertijd misbruiken criminelen ook deze situatie om zorginstellingen en zorgaanbieders digitaal aan te vallen. Dit gebeurt door bijvoorbeeld gijzel-software te verspreiden of spam te versturen. IT- specialisten in Nederland vinden dit onvoorstelbaar en nemen actie door zich te verenigen in de coalitie: Wij Helpen Ziekenhuizen. Hiermee kunnen wij samen de Nederlandse zorginstellingen kosteloos en belangeloos helpen in tijden van de corona-crisis.

Datarecovery in geval van digitale aanval

Attingo Datarecovery helpt in het geval dat er toch sprake is geweest van cybercrime. Mocht er onverhoopt een aanval hebben plaatsgevonden, dan kunnen wij in veel gevallen de nog beschikbare data terug halen. Wij schrijven geen eindeloze rapporten over de herkomst van de aanval! Ons enige doel is om data zo snel mogelijk weer beschikbaar te krijgen. Zodat ondernemingen en zorginstellingen door kunnen met waar zij mee bezig zijn!

Continuïteit na cyberaanval

Wij benadrukken nogmaals dat wij geen cyber-experts zijn, maar wel experts in het herstellen van data! Juist in deze tijd is het snel kunnen reageren en direct actie kunnen ondernemen van levens belang. Er staan namelijk bij ziekenhuizen levens op het spel, die gered kunnen worden door snel en professioneel herstel van opgeslagen gegevens.

Dataherstel ziekenhuizen, wat biedt Attingo Datarecovery aan?

Wij stellen kosteloos 100 uur aan technische expertise en advies beschikbaar. Dat betekent dat wij gratis gegevensdragers ophalen, een gratis advies geven en een uitgebreide technische analyse. Samen met alle andere experts helpen wij zorginstellingen in Nederland. Zij kunnen met spoed gebruik maken van dataherstel in heel het land.
Zodat zij veilig zorg kunnen blijven bieden in deze crisistijd.