Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Data op beveiligde schijf

Attingo biedt data op beveiligde schijf retour

Nieuwe service: uw herstelde data op beveiligde schijf terug

beveiligde schijf

Afbeelding: Uw data op beveiligde schijf retour

Als bedrijven zakelijke data laten herstellen bij Attingo Datarecovery, kan Attingo de herstelde data nu op een beveiligde schijf aanbieden aan de klant.
Door deze nieuwe service bieden wij zakelijke klanten de mogelijkheid om de herstelde gegevens beveiligd terug te ontvangen.

Kwetsbare schakel in het proces

Harde schijven worden door bedrijven vaak gebracht of gehaald, maar er wordt ook veel per pakketpost verstuurd. Natuurlijk kan er hier in het transportsysteem iets misgaan.
Dit is eigenlijk de kwetsbare schakel binnen het proces. De herstelde data kan in deze fase in verkeerde handen komen. Om het risico te minimaliseren dat vertrouwelijke en soms bedrijfskritische data kwijt raakt of in verkeerde handen komt, kunnen wij bedrijven nu geëncrypte harde schijven aanbieden om de herstelde data terug op te ontvangen.

Hoe werkt de data op beveiligde schijf service ?

Met deze nieuwe service bieden wij bedrijven de mogelijkheid om de herstelde data op een harde schijf te zetten, die beveiligd wordt door middel van een pincode. Deze pincode geven wij separaat telefonisch of per sms/e-mail door. Deze beveiligde servica kunnen wij tegen meerprijs aanbieden. Om deze service mogelijk te maken, werken wij samen met E-quipment, de leverancier van diskAshur. E-quipment B.V. is een betrouwbare partner in efficiënte opslagoplossingen van topkwaliteit, van USB-sticks tot externe harde schijven, alle beveiligd volgens militaire standaard. Zoekt u ook naar de veiligste manier om uw zakelijke data op te slaan en mee te nemen? Kies dan voor deze nieuwe service.

Nieuwe technieken om uw data te beschermen

Er is de laatste tijd in de IT veel misgegaan met het delen en transporteren van informatie.
De data die door Attingo hersteld is, heeft voor een organisatie een belangrijke waarde. Doordat er veel technieken voorhanden zijn, dan in de eerste instantie aangenomen, is het belangrijk deze voldoende te beschermen tegen kwaadwillende, concurrenten of andere discutabele organisaties.
Gelukkig is er nu een goede en betrouwbare oplossing beschikbaar. Met de producten van E-quipment heeft u de mogelijkheid op een effectieve manier versleuteling toe te passen op uw informatie, welke met een pincode eenvoudig te benaderen is. Het maakt niet uit welk besturingssysteem u gebruikt.

“Wij erkennen Attingo als een solide partner welke uitsluitend met apparatuur werkt, die aan de hoogst mogelijke eisen voldoet. Door toepassing van onze datadragers, die voorzien zijn van een pincode en hardware-matige encryptie, is de cirkel rond om de informatie veilig bij u af te leveren”, aldus Jan Peters, managing-director van
E-quipment BV.

Neem nu telefonisch contact met ons op of vul vrijblijvend ons contactformulier in.