Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Betrouwbare datarecovery

Informatie aanvragen

 

betrouwbare datarecovery afbeelding

Ben jij, op de één of andere manier, data kwijt en wil je deze graag terug? Heb je een onderneming dan zijn al jouw gegevens in de computer, harddrive of NAS belangrijk voor jouw onderneming. Is thuis jouw computer gecrasht, beschadigd of aangevallen door cybercriminelen?
Bij Attingo Datarecovery krijg je altijd eerst een eerlijk advies en dat advies ontvang je gratis! Wij geloven namelijk dat betrouwbare datarecovery start bij een bewuste keuze die je kunt maken.

Eerlijk en duidelijk

Als je contact met ons opneemt geven wij eerlijke en duidelijke uitleg. Wij begrijpen dat alle technische informatie alleen voor ons belangrijk is.
Voor jou is van wereldbelang dat je precies weet welke gegevens wij kunnen herstellen, binnen welke tijd en wat de kosten zijn voor herstel.
Betrouwbare datarecovery is onder andere dat jij na een uitgebreide diagnose altijd van tevoren weet wat het herstel gaat kosten. Het herstellen van gegevens vereist gecompliceerde kennis. Onze technici zijn gespecialiseerd en zijn altijd op de hoogte van de laatste mogelijkheden op het gebied van datarecovery.

Stap voor stap ben jij betrokken

Omdat het per slot van rekening om jouw gegevens gaat, houden we je ook stap voor stap op de hoogte van het dataherstel. Wij zetten pas weer een volgende stap als jij hebt aangegeven dat je verder wilt. Samen zorgen wij ervoor dat jij precies de gegevens terug krijgt die voor jou van het grootste belang zijn. Voor ons is een succesvolle recovery pas succesvol als jij tevreden bent.

Jij bepaalt de waarde van jouw gegevens

Jij bent degene die bepaalt! Wij begrijpen heel goed dat de waarde van verloren data voor iedereen anders is. Bij Attingo Datarecovery krijg je altijd een keuze om dit zelf te bepalen, doordat wij altijd contact met je houden en de voortgang met je bespreken. Je ontvangt van ons een lijst met data die wij kunnen herstellen.  Vind je dat de prijs voor gegevensherstel hoger is dan de waarde die jij hieraan wilt uitgeven, dan gaat de recovery niet door en betaal je alleen de analyse.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Jouw probleem is ons probleem! Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw gegevens terug te vinden, of dit nu zakelijk of privé is. Datarecovery en gegevensherstel is sinds 1998 onze dagelijkse bezigheid en wij zetten met onze kennis graag onze tanden in jouw case. Ons slagingspercentage is 92%, dus grote kans dat wij jou kunnen helpen als je computer, harde schijf, server, flashdrive, telefoon of iedere ander gegevensdrager niet meer toegankelijk is.