Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Autocross Haarlemmermeer en Attingo Datarecovery

Best wel een beetje trots zijn wij. Tijdens de Autocross Haarlemmermeer rijden er namelijk een aantal auto’s mee met ons logo!
Coureurs Hugo Langenkamp, Britt Langenkamp en Lucas van Steijn zijn al maanden bezig de auto’s te fine-tunen bij Autobedrijf Langenkamp.
Natuurlijk staan wij op 24 en 25 juni a.s. tijdens de Feestweek Nieuw-Vennep van Oranjevereniging Beatrix langs de baan om deze toppers aan te moedigen.

Attingo Sponsoring Autocross Haarlemmermeer Attingo Datarecovery sponsoring groep

Lokale sponsoring

Als onderneming vinden wij het belangrijk om lokale evenementen en doelen te steunen. De autocross Haarlemmermeer is een immens populair evenement waar deelnemers uit het hele land op af komen.
Na een aantal jaren zonder dit evenement hebben zowel de deelnemers als de bezoekers zin om weer deel te nemen en te komen kijken naar dit spektakel. Wij kunnen niet wachten om “onze” crossauto’s over de baan te zien rijden.

Veiligheid voorop bij de Autocross Haarlemmermeer

Als specialisten in datarecovery hebben wij regelmatig gesprekken met onze klanten dat veiligheid voorop staat. Nu hebben wij het over het bewaren van gegevens op gegevensdragers, maar veiligheid bestaat ook in autocross. Uiteraard zijn ook deze auto’s enorm veilig met een speciale kooi, gordels en andere veiligheidsvoorschriften waarop streng gekeurd wordt.

Autocross Haarlemmermeer

De autocross Haarlemmermeer die in Nieuw-Vennep plaatsvindt wordt georganiseerd door een groot aantal vrijwilligers. Marjon en Frank Langenkamp van Autobedrijf Langenkamp zijn sinds de allereerste cross betrokken en het is dus niet gek dat wij juist de auto’s uit hun stal willen sponsoren.
Daarbij hebben zij ongelofelijk veel verstand van alle merken auto’s en in het bijzonder van de crossauto’s, die een zware keuring moeten ondergaan, voordat ze de baan op gaan.

Vrijdag 24 en zaterdag 25 juni

Op bovenstaande data kun je zelf ook komen kijken. Een ding is zeker; wij staan er en gaan met volle teugen genieten.
Als je iemand hoort juichen als er een witte cross auto met het Attingo Datarecovery logo voorbij scheurt, dan heb je grote kans dat één van onze medewerkers probeert nog wat extra PK toe te voegen!