Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Attingo Datarecovery tekent samenwerkingsovereenkomst met Real Solutions Haarlem

Informatie aanvragen

Robbert Brans van dataherstelbedrijf Attingo uit Nieuw-Vennep tekende het partnerschap met directeur Björn Heirman van Real Solutions.
Op basis van de overeenkomst zal Real Solutions (middels een specifieke link) 10% korting geven op de kosten voor het uiteindelijke dataherstel bij Attingo Datarecovery.

Attingo en Real Solutions samenwerking afbeelding

Datastorage is de gemeenschappelijk factor van beide bedrijven en deze bedrijven hebben elkaar daarin gevonden. Daar waar Real Solutions de visie “Uw klant is ook onze zorg” predikt, heeft Attingo eveneens de partner-/klantservice, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel met hun motto “We try harder”. Beide partijen beogen met deze samenwerking de betreffende klanten bij de juiste leverancier te krijgen voor snelle accurate afhandeling van de betreffende opslagproblematiek.

Middels de hierboven beschreven specifieke link kan men gratis advies aanvragen om globaal te bepalen of het zin heeft om verder te gaan (kosten/baten).
De volgende stap is de diagnose. Hiervoor bekijkt Attingo de gegevensdrager zorgvuldig zodat ze een op maat gemaakte offerte voor het dataherstel kunnen maken. Natuurlijk kan het zo zijn dat je twijfelt over de herstelmogelijkheden voor je data. Vraag dan geheel gratis advies aan Attingo.

Over Attingo

Attingo is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in dataherstel. Attingo redt data van zowel complexe RAID-systemen of servers als van harde schijven, tapes of USB-sticks. De onderneming heeft drie eigen hypermoderne ISO 9001:2015 gecertificeerde cleanroom laboratoria.

Over Real Solutions

Real Solutions Haarlem importeert en distribueert datastorage-, surveillance- en multimediasystemen.
Van oorspronkelijk een online Value Added Reseller is Real Solutions Haarlem in 7 jaar gegroeid tot Value Added Distributor met nog steeds dezelfde visie.
NAS servers
Heb je een Synology, QNAP, Thecus, Asustor of Netgear NAS waarvan de data niet meer benaderbaar is?
Ook dan kan Attingo zeker iets voor je betekenen.

Soorten dataverlies

  • Schade in de hardware
  • Schade aan de oppervlakte, aan de lees- en schrijfkoppen, aan het opslagsysteem, aan elektronische componenten, aan
    processors, aan opslagmodules, de defecte slinger, etc.
  • Fysieke schade door brand- en waterschade
  • Schade in de software
  • Dataverlies vanwege wissen, formateren, gedeeltelijk of geheel overschrijven, afspelen van een recovery CD, opnieuw
    installeren, virussen, het uitvoeren van Scandisk, FSCK of Checkdisk kan vaak de schade vergroten
  • Sabotage of opzettelijke datavernietiging