Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Attingo Datarecovery opent vestiging in Nederland

Informatie aanvragen

Attingo, de bekende data recovery specialist uit Duitsland en Oostenrijk, heeft zijn eerste vestiging in Nederland geopend.

Amsterdam, 04 November 2009
Deze nieuwe vestiging zal de gehele Nederlandse markt volledig bedienen. “Dat Attingo Datarecovery heeft gekozen om zelf actief te worden in Nederland, is eigenlijk een logische stap” aldus Robbert Brans, vestigingsmanager van Attingo Nederland. ” Er is behoefte aan een goede specialist, die snelle service op maat kan bieden van buitengewone kwaliteit en die een uitzonderlijk hoog recovery percentage bewerkstelligt. Attingo kan dit als expert in data recovery waarmaken, aangezien wij in Nieuw-Vennep beschikken over een volledig geoutilleerde vestiging. Hierbij nodigen wij geïnteresseerden dan ook uit om bij ons een kijkje te komen nemen”.

Attingo Datarecovery is reeds actief in Oostenrijk, Duitsland en via partners in Frankrijk en Engeland. Volgens Nicolas Ehrschwendner, CEO van Attingo Datarecovery, was het onontkoombaar dat Attingo zou kiezen voor uitbreiding in Nederland. “Op zich waren wij al actief in Nederland, alleen op afstand. De écht moeilijke dataherstel gevallen kregen we steevast doorgestuurd via andere bedrijven. Zoals onze klanten van ons mogen verwachten, lossen wij het merendeel van deze gevallen ook daadwerkelijk op naar tevredenheid. Aangezien de vraag vanuit Nederland, ondanks de economische recessie, naar onze diensten zo explosief is gestegen, willen wij onze klanten nóg sneller en nóg beter van dienst zijn. Een vestiging in Nederland voorzien van de modernste apparatuur, was voor ons daarom een “must”.

Attingo is vereerd dat Robbert Brans de uitdaging heeft aangenomen Attingo Datarecovery in Nederland verder op de kaart te zetten. Robbert is het gezicht van data recovery in Nederland en is daarom bij uitstek geschikt om de data recovery diensten van Attingo niet alleen op professionele wijze onder de aandacht te brengen, maar ook op uiterst deskundige wijze vorm te geven.

Voor kennismaking en / of nadere informatie, kunt u contact zoeken met Robbert Brans, managing director Attingo Datarecovery BV.

Profiel Attingo Datarecovery

Attingo Datarecovery is een toonaangevend bedrijf op het gebied van dataherstel. Het van oorsprong Oostenrijkse bedrijf is in 1994 opgericht door Nicolas Ehrschwendner en kende sindsdien een sterke groei. Op dit moment zijn er 20 mensen werkzaam voor Attingo.

Data Recovery behelst de reconstructie van data die door wissen, formattering, een technisch mankement, manipulatie, sabotage of natuurrampen als overstroming en brand bedreigd worden.

Attingo redt data van zowel complexe RAID-systemen of servers tot (externe) harde schijven of USB-Sticks. De onderneming heeft daartoe de beschikking over drie eigen hypermoderne clean room laboratoria in Wenen, Hamburg en Nieuw Vennep en beschikt over experts met jarenlange ervaring in de datarecovery.

Niet voor niets is de slogan van Attingo “We try harder” met een succespercentage van om en nabij de 90% opgeloste cases.

Bericht voor de redactie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robbert Brans, directeur van Attingo Datarecovery b.v. in Nederland.

Telefoon: 0252- 621 625