Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Attingo Datarecovery gaat samenwerking aan met DCC Nederland

Informatie aanvragen

Data recovery: zaak van vertrouwen

Amsterdam, 15 februari 2011
Attingo gaat samenwerking aan met DCC Nederland
GFI-distributeur DCC Nederland heeft er voor gekozen het dienstenpakket uit te breiden met datarecovery services. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met data recovery specialist Attingo. Resellers die producten en diensten van DCC Nederland afnemen, hoeven voortaan niet meer op zoek naar een professionele partij die hen kan helpen met het herstellen van de kostbare data van hun klanten.

Data recovery is specialistenwerk. Op het moment dat er iets misgaat en data verloren dreigen te gaan, kan een verkeerde beslissing er toe leiden dat gegevens die nog te redden zijn, alsnog verloren gaan. Zo ook wanneer men in zee gaat met een bedrijf dat hiervoor niet de juiste middelen en kennis in huis heeft.

“We hebben voor Attingo gekozen omdat we uit ervaring weten dat Attingo een betrouwbare professionele organisatie is. Wij zullen het herstellen van data niet zelf uitvoeren, maar we kunnen vanaf nu gebruik maken van de kennis en middelen die Attingo daarvoor in huis heeft”, vertelt Volker Ladage, directeur van DCC Nederland. “We zien het als een uitbreiding van ons dienstenpakket waarmee we de relatie met onze klanten kunnen verbeteren.”

“We zijn zeer verheugd over het feit dat we met DCC Nederland kunnen samenwerken”, zegt Robbert Brans, directeur van de Nederlandse vestiging van data recovery specialist Attingo. “We zien DCC Nederland als een partij die dezelfde filosofie heeft als wij wanneer het gaat om het benaderen van klanten. DCC Nederland is een bedrijf dat net als wij graag met de klant meedenkt en geen druk op klanten wil uitoefenen. Er is ons beide veel aan gelegen om een lange-termijnrelatie op te bouwen en en deze in stand te houden”, aldus Brans. “Deze samenwerking stelt ons in staat om samen iets constructiefs op te bouwen. We opereren immers in dezelfde markt. DCC Nederland heeft door zijn reputatie een groot klantenportfolio en wij hebben de specialistische kennis om hun klanten goed van dienst te kunnen zijn.”

DCC Nederland

DCC Nederland is gespecialiseerd in het leveren en ondersteunen van uitgekiende producten die hun waarde in de dagelijkse praktijk ruimschoots hebben bewezen. DCC Nederland is officieel distributeur van GFI security & messaging software (voor inhoudsbeveiliging, messaging en netwerkbeveiliging), GFI MAX SaaS-producten voor remote monitoring en hosted email protection, en van ISL Online remote desktop support tools.
DCC Nederland is als enige leverancier in Nederland in staat in 2011 de product-launch van GFI-VIPRE anti-virus software volledig te begeleiden en te ondersteunen.
Informatie over het bedrijf en de producten: www.dcc-nederland.nl

Attingo Datarecovery

Attingo Datarecovery is een ISO9001: 2015 gecertificeerd bedrijf, gespecialiseerd in dataherstel. Het van oorsprong Oostenrijkse bedrijf is in 1994 opgericht door Nicolas Ehrschwendner en maakte sindsdien een sterke groei door. Op dit moment zijn er 20 mensen werkzaam voor Attingo.
Data Recovery behelst de reconstructie van data die door wissen, formattering, een technisch mankement, manipulatie, sabotage of natuurrampen als overstroming en brand bedreigd worden.
Attingo redt data van zowel complexe RAID-systemen of servers als (externe) harde schijven of USB-sticks. De onderneming heeft daartoe de beschikking over drie eigen hypermoderne clean room laboratoria in Wenen, Hamburg en Nieuw Vennep en beschikt over experts met jarenlange ervaring in de datarecovery. Niet voor niets is de slogan van Attingo “We try harder”, met een succespercentage van om en nabij de 90 procent opgeloste cases.