Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Netgear support

Informatie aanvragen

Data verloren van de ReadyNAS desktopserie of de ReadyNAS Rackmount serie?
Gegevens kunnen verloren zijn gegaan door veel verschillende omstandigheden zoals onder andere blikseminslag of waterschade.
Kun je niet meer bij je data op Netgear NAS? Dan biedt onze Netgear support uitkomst. Door middel van de Recovery technieken van Attingo Datarecovery beschik je snel weer over de verloren gewaande data.
netgear support afbeelding

Netgear

Netgear is een Amerikaanse onderneming en biedt netwerk-, opslag- en beveiligingsoplossingen, zonder de kosten en complexiteit van grote IT-infrastructuren.
Het uitgebreide assortiment aan betrouwbare, betaalbare netwerkproducten is eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Support door Attingo Datarecovery

Positief punt is daarbij, dat bij Netgear-systemen in bijna alle gevallen data met een goed afloop hersteld worden door ons.
Ongeacht het RAID-niveau of de mate van virtualisering. Onze specialisten zijn opgeleid om de meest geavanceerde data opslag systemen te doorgronden om onze klanten daarmee te helpen.

Tips in geval van dataverlies

  • Rebuild het systeem nooit en installeer ook geen software. Zo voorkom je vervolgschade.
  • Geef aan bij welk Netgear apparaat het dataverlies is opgetreden.
  • Probeer de vaste schijf/schijven in het Netgear systeem nooit zelf te repareren.
  • Markeer de positie van de individuele datadragers en ook van de defecte schijf.

Gratis data recovery advies

Heb je op dit moment een Netgear NAS en dataverlies? Vragen met betrekking tot data herstel stel je aan onze specialisten, zij staan je graag te woord met alle kennis die zij hebben. Goed om te weten is dat ons eerste advies altijd gratis is!
Wij willen namelijk graag dat jij weet waar je aan toe bent. Hoeveel gaat het herstel bijvoorbeeld kosten? Hoeveel tijd wij kwijt zijn met het herstel en nog belangrijker: Of herstel überhaupt mogelijk is.

Contact over Netgear support

Wat er ook is gebeurd met de Netgear NAS wat jij gebruikt. Je kunt er gerust vanuit gaan dat onze specialisten alles in het werk stellen om data terug te krijgen. Wil je liever langskomen bij één van onze vestigingen? Dat kan altijd. Als je zeker wilt weten dat je direct geholpen gaat worden, is een belletje van tevoren een aanrader. Op die manier maken wij tijd vrij om een advies te geven over jouw uitdaging met betrekking tot dataverlies. Wij zijn  24/7 bereikbaar op het telefoonnummer 0252 621 625.

Spoed?

Ook voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar via ons reguliere telefoonnummer.
Wij begrijpen als geen ander dat een snel herstel van verloren gegevens en data van zeer groot belang is.