Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Ransomware verwijderen

Informatie aanvragen

 

Ransomware of gijzelsoftware is een chantagemiddel op internet. De toegang tot jouw gegevens op een PC, server, laptop of andere gegevensdragers wordt geblokkeerd door middel van malware. Vervolgens wordt jou gevraagd om geld te betalen om weer toegang te kunnen krijgen tot jouw gegevens.
Het Attingo Datarecovery team kan ransomware verwijderen als jij slachtoffer bent geworden van deze praktijken!
Met onze kennis, programmatuur en gereedschappen zoeken wij de beste oplossing voor je probleem.

Petya ransomware afbeelding
Afbeelding van Petya Ransomware scherm

Data herstel bij Ransomware steeds vaker mogelijk!

Ben je gehackt en staat daardoor jouw bedrijf compleet stil? Zijn alle bedrijfsgegevens versleuteld en wordt er losgeld gevraagd? Attingo Datarecovery helpt jou snel en efficiënt weer aan jouw bedrijfsgegevens. In een aantal gevallen zelfs zonder betaling van losgeld! Hoe wij dat doen? Omdat wij merken dat steeds vaker bedrijven slachtoffer zijn van deze criminele activiteiten zijn wij ons gaan specialiseren in oplossingen. Ben jij slachtoffer geworden van Ransomware? Neem dan contact op met één van onze herstel specialisten. Zij helpen graag met het vinden van een oplossing en zullen de ransomware verwijderen zodat gegevens weer beschikbaar zijn.

“Minder uitleg, meer oplossing”

Wij pakken het probleem liever direct aan. In plaats van dure adviseurs en forensische specialisten te laten analyseren waar de hacker is binnengekomen maken wij een plan van aanpak. Dit doen wij altijd samen met de systeembeheerder. Welke stappen de hacker heeft ondernomen om de organisatie plat te leggen in ruil voor losgeld, is een vraag die later beantwoord kan worden. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie zo snel als mogelijk weer operationeel is. Voor de meeste bedrijven is dit van essentieel belang en delen onze kennis en know-how ten behoeve van onze klanten.

Steeds vaker succes bij ransomware verwijderen

In veel gevallen zijn onze ransomware herstel specialisten in staat om bedrijfsdata van het getroffen bedrijf boven water te halen. Let wel: in sommige gevallen blijkt het betalen van losgeld toch noodzakelijk. Het herstel doen wij met behulp van, door ons ontwikkelde, speciale programmatuur en gereedschappen. Herhaaldelijk herstellen wij, op succesvolle wijze, data en zijn getroffen bedrijven binnen korte tijd weer operationeel.

Wel of geen losgeld betalen?

Diverse gerenommeerde instanties adviseren met klem om niet over te gaan tot het betalen van losgeld. Omdat dit de criminele hackers in stand houdt. Wij begrijpen deze stelling, maar wat als je als getroffen bedrijf geen andere oplossing hebt? Er moet een keuze worden gemaakt; betalen of sluiten.
Attingo Datarecovery is van mening dat alle opties om je bedrijf voort te zetten opengehouden moeten worden. Zelfs als dat inhoudt om wel over te gaan tot het betalen van losgeld. Indien gewenst, begeleiden onze adviseurs je hierin volledig. Wij dragen vervolgens de zorg voor het volledige herstel van de bedrijfsgegevens in een speciale beveiligde omgeving.

Hulp bij Ransomware verwijderen

Is jouw bedrijf of ben je zelf getroffen door Ransomware en heb je behoefte aan een concrete oplossing?
Informeer dan bij Attingo Datarecovery, wij helpen je graag verder met de continuïteit van jouw bedrijf!
Wij zijn voor spoedgevallen 24 uur en 7 dagen in de week bereikbaar. Gewoonweg omdat wij weten dat jouw bedrijf zo snel mogelijk weer over alle gegevens moet beschikken.
Op 0252 621 625 zijn wij (ook op feestdagen) bereikbaar.