Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Technische ondersteuning bij NAS reparatie of storing

NAS reparatie afbeelding

Heb je technische problemen en daarom ondersteuning nodig met jouw NAS systeem?
Wij zijn je daarmee graag van dienst. Wij bieden directe technische NAS reparatie of storing ondersteuning voor onder andere de volgende merken:

  • Synology

  • QNAP

  • NetGear

  • Thecus

  • Buffalo

  • Drobo

  • Western Digital

  • LaCie

  • Seagate

  • G-Technology

NAS niet bereikbaar

Wanneer het NAS systeem plotseling niet meer benaderbaar is, wilt je eigenlijk alleen dat de NAS machine gewoon weer gaat werken.
Je denkt dan vast niet meteen aan dataherstel. In eerste instantie wil je jouw NAS weer goed werkend hebben.
Maar in de praktijk blijkt vaak dat na een storing van een NAS systeem er een grote kans bestaat dat er dataverlies optreedt.
Dit komt vaak pas naar voren in een later stadium.

Fysieke schade, NAS reparatie

Wij adviseren in eerste instantie om vast te stellen of de media dragers in de NAS (harde schijven) fysieke beschadigingen hebben opgelopen.
Zo kan er voorkomen worden dat de fysieke schade door softwarematige handelingen groter wordt.
Dit is te zien aan de kleur van de kleine led-lichtjes op de harde schijven in de NAS. Zie je rode of oranje lampjes knipperen, dan betekent dit dat er een of meerdere harde schijven door de RAID-controller in jouw NAS op ‘offline’ zijn gezet. De kans is groot dat deze harde schijven fysieke beschadigingen hebben opgelopen en aan vervanging toe zijn.

Offline of Failed

Indien er een disk op ‘offline’ of ‘failed’ staat, kun je deze eenvoudig vervangen door een nieuwe harde schijf. Als er meer dan 1 disk op ‘offline’ of ‘failed’ staat, doe dan niets!
Neem direct contact op met de specialisten van Attingo Datarecovery.
Wij helpen je graag verder en wij zullen ervoor zorgen, dat de schade niet groter wordt. Wij krijgen bij Attingo Datarecovery namelijk regelmatig defecte NAS systemen aangeboden voor dataherstel. Dit zijn voornamelijk beschadigde systemen die, door goedbedoelde reparatiewerkzaamheden, eigenlijk in een nog slechtere staat zijn geraakt.
Ons advies advies is dan ook: neem geen onnodige risico’s en doe geen handelingen die destructieve gevolgen kunnen hebben voor de gegevens die staan opgeslagen op jouw NAS.

Ondersteuning nodig bij NAS reparatie of storing?

Bij Attingo Data Recovery helpen specialisten jou graag direct met een oplossing waarbij je geen onnodige risico’s neemt.
Bel gerust voor een gedegen advies naar 0252 621 625. of neem contact met ons op via ons contactformulier.