Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Flashgeheugen data recovery

Flashgeheugen wordt onder andere gebruikt in pc’s, in mp3-spelers, USB-sticks en solid state drives. Ook wordt flash geheugen gebruikt in geheugenkaarten voor digitale camera’s en smartphones. Een defect flash geheugen, om welke reden dan ook, zorgt ervoor dat je niet meer bij de bestanden kunt. Wij bieden Flashgeheugen data recovery aan om jouw belangrijke data en gegevens terug te krijgen.

Flashgeheugen data recovery afbeelding

Flashgeheugen data recovery

Onze technici maken gebruik van diverse technieken om gegevens weer te herstellen die op een flash geheugenkaart staan. Of ze nu waterschade, brandschade of beschadigd zijn door andere omstandigheden. De kans dat wij de data voor je terug kunnen vinden is 98%. Wat ons betreft de moeite van het proberen waard om dierbare of belangrijke zakelijke bestanden terug te krijgen. Wij helpen zowel particulieren als ondernemingen.

Flashgeheugen data recovery usb afbeelding

Conserveren, demonteren, drogen en ultrasoon reinigen

Is het flash geheugen bijvoorbeeld in het water terechtgekomen, heeft het waterschade of is het in een brand terechtgekomen? Door middel van onze speciale conservatietechniek krijgen wij jouw data terug. Conservatie bestaat onder andere uit het demonteren en het ultrasoon reinigen van het flash geheugen. Een intensieve en minutieuze klus waardoor gegevens hersteld kunnen worden. Daarna volgt het drogingsproces. Dit is erg belangrijk, omdat we hierdoor alle kleine delen die voorzien zijn van data kunnen bereiken. Een unieke manier van Flashgeheugen data recovery, waar zorgvuldigheid van groot belang is.

Transplantatie als de printplaat beschadigd is

Is de printplaat van jouw smartphone beschadigd? Bijvoorbeeld doordat de iPhone gebroken is, dan is de schade groot. In veel gevallen is het dan nog mogelijk om een transplantatie uit te voeren. De gegevens worden dan overgezet naar een zogenoemde donor telefoon.

Flashgeheugen data recovery detail afbeelding

Data kopiëren van het flashgeheugen

Om de data veilig te stellen maken wij ook gebruik van In System Programming (ISP/JTAG). Hierbij wordt verbinding gemaakt met verschillende punten op het flash geheugen en kan op die manier de data van de geheugenchip worden gekopieerd. Deze methode heeft soms de voorkeur omdat de handelingen veilig zijn.

Wij zijn er voor jou voor datarecovery

Op flashgeheugens kunnen zomaar belangrijke gegevens staan, die je niet wilt en kunt missen! Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om data kwijt te raken en hebben hier daarom ons vak van gemaakt. Kun je de gegevens van je USB of geheugenkaart niet meer bereiken? En heb je de gegevens die zijn opgeslagen nodig?

Onze hulp krijg je door contact met ons op te nemen

Neem snel contact met ons op zodat wij al jouw data veilig kunnen stellen. Met de meest moderne technieken en onze uitgebreide ervaring helpen wij je graag om jouw gegevens terug te krijgen. Ons contactformulier  is 24/7 beschikbaar zodat je alvast jouw vragen kunt stellen. Wij nemen vervolgens binnen een aantal uren contact met je op. Heb je liever persoonlijk contact? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via 0252 62 16 25.
Voor spoedgevallen kun je ons ook op feestdagen en in weekenden bereiken op hetzelfde telefoonnummer.