Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

File Recovery

Heb ik File Recovery nodig?

Ben je fysiek of software-matig gegevens verloren op een computer, laptop of andere gegevensdrager?
Of heb je per ongeluk files van jouw computer verwijderd en misschien de harde schijf onbedoeld geformatteerd?
Heb je deze verloren files nodig en wil je deze graag terug?
De Attingo Datarecovery file recovery service is een oplossing waarmee je snel en vakkundig geholpen wordt.

file recovery afbeelding

Gegevens herstel bij schade aan software

Als software beschadigd is, is de kans op gegevens herstel sterk afhankelijk van de foutmelding. Er zijn een groot aantal foutmeldingen waarbij de gegevens zeer waarschijnlijk kunnen worden hersteld.
Er zijn echter ook foutmeldingen waarbij file recovery niet meer mogelijk is. Hieronder een lijst van veel voorkomende oorzaken van software schade waarbij gegevensherstel mogelijk is:

File Recovery naar aanleiding van de volgende oorzaken/problemen:

Gegevens verlies kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende problemen zijn onder andere:

 • Versleuteling, encryptie

  Versleuteling vormt een grote uitdaging voor het herstel van de gegevens. Dit is geen eenvoudige opdracht, maar zeker niet onmogelijk voor onze specialisten. Na een onderzoek wordt gekeken of er herstel mogelijk is. Goed om te weten dat ons eerste advies altijd gratis is. Met een goed advies weet je wat er mogelijk is en wat de kosten zijn, zonder dat je hiervoor al hoeft te betalen.

 • Harde schijf is geformatteerd

  Als de harde schijf wordt geformatteerd wordt er een nieuw filesysteem aangemaakt. Hierdoor wordt de schijf in feite leeggehaald. De data lijkt verdwenen maar kan in gunstige gevallen hersteld worden.

 • Beschadigde of defecte bestanden

  Bij fysieke schade aan de gegevensdrager is gegevens herstel van beschadigde documenten of bestanden vaak voor een gedeelte mogelijk.

 • Checkdisk / File system check

  De standaard hulp programma’s zoals file system check of checkdisk, worden vaak gebruikt om schade te repareren. Dit werkt soms prima, maar in andere gevallen juist verkeerd en kan volledig bestandsverlies tot gevolg hebben. Na gebruik van deze programma’s is het herstel vaak een stuk gecompliceerder.

 • (Per ongeluk) verwijderde gegevens

  Gegevens herstel van per ongeluk verwijderde gegevens is in veel gevallen prima mogelijk. Uiteraard is dit altijd afhankelijk van het gebruikte systeem en type.

 • Fouten in het filesysteem, bestandssysteem

  Bestand systeemfouten ook wel filesysteem errors genoemd zijn een veel voorkomende vorm van schade. Door onze eigen ontwikkelde gereedschappen en programma’s zijn wij meestal in staat om jouw gegevens te herstellen.

 • Overschreven gegevens

  Indien je jouw harde schijf of data drager formatteert of data verwijdert van uw gegevensdrager, dan wordt vaak niet alle data gewist, maar elders opgeslagen. Onze technici zijn in staat om zoveel mogelijk gegevens te herstellen.

File Recovery nodig of wil je meer informatie?

Attingo Datarecovery kan jou daar uitstekend mee helpen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0252 621 625, maar ook via ons contactformulier kun je al jouw vragen stellen.
Wij nemen zo snel als mogelijk contact op zodat wij je kunnen helpen met het herstellen van files.
Onze medewerkers hebben ruim 20 jaar ervaring en leren nog iedere dag bij zodat wij veel verschillende uitdagingen kunnen oplossen.
Hiermee lopen wij altijd voor op de markt en helpen wij zowel grote als kleine bedrijven en particulieren met het herstellen van gegevens.