Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Buffalo Support

Informatie aanvragen

Buffalo Support NAS afbeelding

Buffalo is een Japanse en wereldwijde fabrikant van innovatieve opslag- en netwerkproducten voor thuis en kleine bedrijven. De opslagproducten van het bedrijf spelen in op de behoeften van de consument. Buffalo biedt kosteneffectieve NAS-opslag (Network Attached Storage), draagbare harde schijven en desktop harde schijven, 10GbE-switches en optische drives, die samen een complete en geïntegreerde oplossing bieden voor bedrijven als particulieren.

Buffalo Support voor NAS

Heb jij problemen met het bereiken van data op jouw Buffalo NAS? Gegevens kunnen door verschillende omstandigheden verloren zijn gegaan zoals onder andere per ongeluk overschreven bestanden,  blikseminslag of waterschade. Kun je door verschillende redenen niet meer bij de data op de Buffalo NAS? Ons Buffalo support team biedt hoogstwaarschijnlijk uitkomst. Door middel van de door ons uitgedachte recovery technieken beschik je in ruim 90% van de gevallen weer over de verloren gewaande data.

Buffalo schijfherstel

Het herstellen van onder andere Buffalo schijven en nog vele andere merken, is ons dagelijks werk waar wij goed in zijn! Onze specialisten verzorgen al vele jaren alle dataherstel. Met onze kennis, die wij voortdurend up-to-date houden herstellen wij verwijderde bestanden en verloren gegevens. Ook als een schijf geformatteerd is, zorgen wij dat de bestanden hersteld worden.

Gratis data recovery advies

Mocht je op dit moment een Buffalo NAS hebben en kun je de data niet meer bereiken? Adviezen met betrekking tot data herstel kun je altijd kwijt aan onze specialisten, zij helpen graag en dele alle kennis die zij hebben. Fijn om te weten is dat ons eerste advies altijd gratis is. Met als voornaamste reden dat wij  willen dat jij weet waar je aan toe bent. Hoeveel gaat het dataherstel bijvoorbeeld kosten? Hoeveel tijd gaan wij kwijt zijn met het herstel en misschien wel het belangrijkste: Is het herstel van jouw data überhaupt mogelijk.

Spoed herstel

Zonder de juiste gegevens en data komt jouw onderneming misschien onder druk te staan. Wij begrijpen dit! Hoe sneller jij actie onderneemt, des te sneller is de data ook weer van jou. Wij zijn voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar en helpen je graag, op ieder uur van de dag en elke dag van de week. Maak gerust van deze mogelijkheid gebruik en ga in geen geval zelf proberen data terug te halen. De kans dat er uiteindelijk minder gegevens beschikbaar zijn is namelijk aanwezig.

Contact over Buffalo support

Mail jouw uitdaging met betrekking tot Buffalo Support naar ons via het contactformulier of stuur een mail naar info@attingodatarecovery.nl.
Kom je liever direct langs, dan ben je, op afspraak, welkom aan de Luzernestraat 51 in Nieuw-Vennep. Bel altijd eerst naar 0252 621 625, zodat wij weten dat je onderweg bent.
Ons team staat klaar om je te helpen!