Luzernestraat 51 2153 GM Nieuw-Vennep NL
+31(0)252 621 625

Asustor support

Informatie aanvragen

 

Ben je gegevens kwijt van een Asustor NAS? Wat de oorzaak ook is, wij helpen jou met het terughalen van de verloren data. Ons Asustor support team biedt uitkomst.
Door middel van een recovery door Attingo Datarecovery beschik je snel weer over de verloren gewaande data.

Asustor

ASUSTOR Inc. werd opgericht als een dochteronderneming van ASUS en is een toonaangevende innovator en leverancier van Networked Attached Storage (NAS).
Een ASUSTOR NAS of netwerkverbonden opslag is een computertoepassing die van de grond af aan is opgebouwd voor de opslag en het delen van bestanden.
Hij is direct verbonden met een netwerk, waardoor iedereen op het netwerk toegang heeft tot bestanden en deze ook kan delen vanaf een centrale locatie.
Asustor Support afbeelding

Support door Attingo Datarecovery

Jouw keuze voor een kwalitatief hoogwaardig product is, dat bij een Asustor NAS in bijna alle gevallen de data met succes hersteld wordt door ons. Ongeacht het RAID-niveau of de mate van virtualisering. Onze specialisten zijn hoog opgeleid om de meest geavanceerde data opslag systemen te doorgronden en helpen onze klanten daarmee graag.

Tips in geval van dataverlies

Kun jij niet meer bij de gegevens op jouw Asustor NAS:

  • Probeer de vaste schijf/schijven in Asustor NAS nooit zelf te repareren.
  • Rebuild het systeem niet en installeer ook geen software. Zo voorkom je vervolgschade.
  • Geef aan om welk Asustor model het gaat en laat ons ook direct weten hoeveel vaste schijven zich hierin bevinden.
  • Markeer de positie van de individuele datadragers en ook van de defecte schijf.

Gratis data recovery advies

Heb je op dit moment een Asustor NAS en ben je data kwijt? Vragen met betrekking tot data herstel stel je aan onze specialisten, zij staan je graag te woord.
Bijkomend voordeel is dat ons eerste advies altijd gratis is en blijft! Want wij willen namelijk dat jij weet waar je aan toe bent. Hoeveel het herstel bijvoorbeeld gaat kosten, hoeveel tijd wij kwijt zijn met het herstel en nog belangrijker: Of herstel überhaupt mogelijk is.

Contact over Asustor support

Wat er ook is gebeurd met de Asustor NAS die jij gebruikt, of dit nu waterschade of blikseminslag is. Je kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat onze specialisten er werkelijk alles aan doen om jouw gegevens terug te krijgen.

Direct hulp

Langskomen bij onze vestigingen kan altijd, je bent meer dan welkom. Als je zeker wilt weten dat je direct geholpen wordt, is van tevoren bellen een aanrader. Zodoende maken wij speciaal voor jou tijd vrij om een advies te geven over jouw uitdaging met betrekking tot dataverlies. Wij zijn van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar op 0252 621 625.
Online via ons contactformulier zijn wij 24/7 bereikbaar en nemen wij vervolgens snel contact met je op. Ook voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar via ons reguliere telefoonnummer. Omdat wij begrijpen dat een snel herstel van verloren gegevens en data van zeer groot belang kan zijn.