Harde Schijf Recovery

Home » Harde Schijf Recovery

Harde schijf data recovery van alle merken harde schijven, systemen en formaten

Als uw harde schijf is gecrasht, of uw gegevens op de harde schijf om een andere reden niet meer benaderbaar zijn, kunt u de gegevens op uw harde schijf laten herstellen. Welk merk harde schijf u ook heeft, Attingo Datarecovery kan in principe een harde schijf recovery uitvoeren op alle merken harde schijven. In meer dan 90% van de gevallen kunnen we gegevens van een beschadigde harde schijf herstellen in ons clean room laboratorium. Hier stellen wij de diagnose en worden de bestanden hersteld. Wij beschikken over datarecovery specialisten die een professionele data recovery uitvoeren en bekend zijn met diverse soorten schades aan uw harde schijf.

Ieder type harde schijf

Of u nu een Seagate, IBM, Samsung, Fujitsu, Hitachi, Iomega, Connor, Quantum, Maxtor of Western Digital harde schijf heeft, Attingo heeft er een “donor” harde schijf voor op voorraad. Deze “donor” harde schijven zijn cruciaal om de data succesvol van een defecte harde schijf te kunnen halen.
Vraag nu een vrijblijvend advies aan, waarna één van onze specialisten contact met u opneemt.

Ieder merk, elk model harde schijf

Attingo kan harde schijven van alle merken en alle modellen herstellen:

Harde schijf recovery van overige merken

Attingo Datarecovery kan in principe een harde schijf recovery uitvoeren op elk model harde schijf van elk merk.
Wij herstellen bijvoorbeeld ook regelmatig data van harde schijven van de merken IBM, Toshiba, Bernoulli, Iomega, Quantum, Conner, …

Bewaren